Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perkovcu otkaz

Goran Mrđen novi izbornik rukometašica?

Goran Mrđen
Foto: Pixsell
27.02.2015.
u 08:57

– Hrvatima je čast nositi dres s nacionalnim grbom, a kod nas to nije uvijek slučaj. Otkazi i neodazivanja nisu rijetki, a pojedinim igračima bilo je ispod časti sjediti na klupi

Goran Perkovac, jedan od kandidata za mjesto izbornika muške rukometne reprezentacije, dobio je otkaz u njemačkom Mindenu. Nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije u klub je došao prije godinu i pol. Minden se trenutačno nalazi na pretposljednjem mjestu sa samo 14 osvojenih bodova u 23 utakmice.

Rukometašice će danas, nakon sjednice Upravnog odbora HRS-a, konačno dobiti izbornika. Premda su se kao kandidati spominjali Irfan Smajlagić, Slavko Goluža, Boris Dvoršek i Adrijana Prosenjak, izbornik će, izgleda, biti Goran Mrđen, trener Podravke. On bi trebao obavljati tu dužnost do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. U prijevodu, ako Hrvatska eliminira europske doprvakinje Šveđanke, Mrđen će ostati na klupi. U suprotnom, tražit će se novo rješenje.

Krenula je i katarska rukometna liga. Ivan Slišković debitirao je za Al Ahli. Postigao je devet pogodaka, ali su njegovi izgubili od Al Rayana sa 28:31. Vlado Šola, trener Katar kluba, doživio je poraz u prvom kolu od Al Gharfe sa 27:39.  

Zanimljivu izjavu dao je Srbin Marko Vujin, igrač Kiela.

– Hrvatima je čast nositi dres s nacionalnim grbom, a kod nas to nije uvijek slučaj. Otkazi i neodazivanja nisu rijetki, a pojedinim igračima bilo je ispod časti sjediti na klupi na europskom ili svjetskom prvenstvu.

>> Ženski rukomet na dnu, a nasljednice ne postoje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije