Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi transfer
Povratak na članak

Goran Milović odlazi u Kinu, Hajduku milijun eura

Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje.

Komentari 11

DU
Deleted user
12:52 02.02.2016.

1. Julian Velazquez (Argentina) 2. Maksim Bilji (Ukrajina) 3. Jefferson (Brazil) 4. Artem Radčenko (Ukrajina) 5. Franck Ohandza Zoa (Kamerun) 6. Nelson Velez (Argentina) 7. Tino Sušić (BiH/Belgija)* 8. Elvir Maloku (Hrvatska/Albanija)** 9. Manuel Alejandro Arteaga Rubianes (Venecuela) 10. Ermin10. Ermin Imamović (BiH) 11.Hanson Boakai (Kanada) 12.Anthony Kalik (Australija) Zašto više nitko ne spominje dinamovu legiju stranaca,zoološki vrt,rasprodaju djece,robovlasničke ugovore i sl.Zašto nitko ne spominje hajdukovu dicu,bisere Dalmacije,čuvenu hajdukovu školu baluna i sl.Što sada sa HNS-om koji je s**** nogomet,bojkotom reprezentacije,autorom svastike? Zašto se ne ide na rivu?Što se čeka? 2.HNL ? Mouće je i to,ali prvo bi trebali doći predstavnici USKOKA,porezne uprave i drugi institucija.Nije da nešto sugeriram,ali čisto onako ,radi reprociteta,kada su u Dinamu bili 4.godine,red je da sada posjete i Hajduk,pa da vidimo!

VL
Avatar feudalac
feudalac
14:36 02.02.2016.

"...za njega zanimljiv jer odlazi u jedan od najvećih gradova svijeta..." ahahhaaaa venecijanci, mora nekaj biti najveće, makar bilo g.ovno!

VL
DU
Deleted user
16:19 02.02.2016.

Kaže legenda kako je u Lici medvjed silovao bukvu ?!Izrodio se nekakav čudan stvor i medvjed ga onako bijesan i šokiran njegovim izgledom baci preko Velebita u more da se utopi !Međutim ,kako je stvor imao šuplju glavu,nije se utopio,nego ga more izbacilo na pustu ,skrovitu plażu,na kojoj su u tome trenutku bili mladi gay par Ljubo i Marin (svaka podudarnost sa stvarnim imenima je slučajna) i oni kao plod svoje ljubavi odlučiše usvojiti stvora i dadoše mu ime....... derin !!!

VL
ZD
Zdravkecmali
13:50 02.02.2016.

SAD ce napokon igrat "nasa dica". Od toga pola na posudbama iz drugih klubova. A ostala je samo jedna "zlatna koka" za prodati. Al nebrinite, svake godine "nas ajduk" ce vam priskrbit 2 miliona kuna u zamjenu za upravljanje. Veselo veselo ce biti.

VL
DA
dalmata
15:06 02.02.2016.

poruka za svu trojicu gore.. Tebe stvarno taj Hajduk jaaaaaako muči.. Da nije neka trauma s ljetovanja ? mislim ono, toliko bijesa se iščitava iz tvojih postova, potrudio si se doznati toliko informacija o klubu za koji uopće ne navijašjaš da mi dođe da ti pomognem. Otvori se, reci ko te dirao, šta te tišti, biti će ti lakše. ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.