Naslovnica Sport Nogomet

Goran Milović odlazi u Kinu, Hajduku milijun eura

Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje.
02. veljače 2016. u 11:28 11 komentara 1752 prikaza
Goran Milović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon Andrije Balića, iz Hajduka odlazi i Goran Milović. Hajdukov branič već je napustio pripreme u Turskoj, spakirao stvari, pozdravio se sa suigračima i zaputio se u Kinu.

Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje. Hajduku će, pak, pripasti odšteta od oko milijun eura.

Dosadašnji kapetan Hajduka još mora proći liječnički pregled, nakon čega će potpisati i ugovor s novim klubom, za koji je 2001. godine igrao Dejan Računica. Život u novoj sredini bit će za njega zanimljiv jer odlazi u jedan od najvećih gradova svijeta koji s okolicom broji oko 30 milijuna stanovnika.

>>Otkriveno koliko će Andrija Balić zarađivati u Udineseu

Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    1. Julian Velazquez (Argentina) 2. Maksim Bilji (Ukrajina) 3. Jefferson (Brazil) 4. Artem Radčenko (Ukrajina) 5. Franck Ohandza Zoa (Kamerun) 6. Nelson Velez (Argentina) 7. Tino Sušić (BiH/Belgija)* 8. Elvir Maloku (Hrvatska/Albanija)** 9. Manuel Alejandro Arteaga Rubianes (Venecuela) 10. Ermin ... prikaži još!10. Ermin Imamović (BiH) 11.Hanson Boakai (Kanada) 12.Anthony Kalik (Australija) Zašto više nitko ne spominje dinamovu legiju stranaca,zoološki vrt,rasprodaju djece,robovlasničke ugovore i sl.Zašto nitko ne spominje hajdukovu dicu,bisere Dalmacije,čuvenu hajdukovu školu baluna i sl.Što sada sa HNS-om koji je s**** nogomet,bojkotom reprezentacije,autorom svastike? Zašto se ne ide na rivu?Što se čeka? 2.HNL ? Mouće je i to,ali prvo bi trebali doći predstavnici USKOKA,porezne uprave i drugi institucija.Nije da nešto sugeriram,ali čisto onako ,radi reprociteta,kada su u Dinamu bili 4.godine,red je da sada posjete i Hajduk,pa da vidimo!

  • feudalac:

    "...za njega zanimljiv jer odlazi u jedan od najvećih gradova svijeta..." ahahhaaaa venecijanci, mora nekaj biti najveće, makar bilo g.ovno!

  • Deleted user:

    Kaže legenda kako je u Lici medvjed silovao bukvu ?!Izrodio se nekakav čudan stvor i medvjed ga onako bijesan i šokiran njegovim izgledom baci preko Velebita u more da se utopi !Međutim ,kako je stvor imao šuplju glavu,nije se utopio,nego ... prikaži još! ga more izbacilo na pustu ,skrovitu plażu,na kojoj su u tome trenutku bili mladi gay par Ljubo i Marin (svaka podudarnost sa stvarnim imenima je slučajna) i oni kao plod svoje ljubavi odlučiše usvojiti stvora i dadoše mu ime....... derin !!!