Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi transfer

Goran Milović odlazi u Kinu, Hajduku milijun eura

Goran Milović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
02.02.2016.
u 11:28

Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje.

Nakon Andrije Balića, iz Hajduka odlazi i Goran Milović. Hajdukov branič već je napustio pripreme u Turskoj, spakirao stvari, pozdravio se sa suigračima i zaputio se u Kinu.

Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje. Hajduku će, pak, pripasti odšteta od oko milijun eura.

Dosadašnji kapetan Hajduka još mora proći liječnički pregled, nakon čega će potpisati i ugovor s novim klubom, za koji je 2001. godine igrao Dejan Računica. Život u novoj sredini bit će za njega zanimljiv jer odlazi u jedan od najvećih gradova svijeta koji s okolicom broji oko 30 milijuna stanovnika.

>>Otkriveno koliko će Andrija Balić zarađivati u Udineseu

Komentara 11

DU
Deleted user
12:52 02.02.2016.

1. Julian Velazquez (Argentina) 2. Maksim Bilji (Ukrajina) 3. Jefferson (Brazil) 4. Artem Radčenko (Ukrajina) 5. Franck Ohandza Zoa (Kamerun) 6. Nelson Velez (Argentina) 7. Tino Sušić (BiH/Belgija)* 8. Elvir Maloku (Hrvatska/Albanija)** 9. Manuel Alejandro Arteaga Rubianes (Venecuela) 10. Ermin10. Ermin Imamović (BiH) 11.Hanson Boakai (Kanada) 12.Anthony Kalik (Australija) Zašto više nitko ne spominje dinamovu legiju stranaca,zoološki vrt,rasprodaju djece,robovlasničke ugovore i sl.Zašto nitko ne spominje hajdukovu dicu,bisere Dalmacije,čuvenu hajdukovu školu baluna i sl.Što sada sa HNS-om koji je s**** nogomet,bojkotom reprezentacije,autorom svastike? Zašto se ne ide na rivu?Što se čeka? 2.HNL ? Mouće je i to,ali prvo bi trebali doći predstavnici USKOKA,porezne uprave i drugi institucija.Nije da nešto sugeriram,ali čisto onako ,radi reprociteta,kada su u Dinamu bili 4.godine,red je da sada posjete i Hajduk,pa da vidimo!

Avatar feudalac
feudalac
14:36 02.02.2016.

"...za njega zanimljiv jer odlazi u jedan od najvećih gradova svijeta..." ahahhaaaa venecijanci, mora nekaj biti najveće, makar bilo g.ovno!

DU
Deleted user
16:19 02.02.2016.

Kaže legenda kako je u Lici medvjed silovao bukvu ?!Izrodio se nekakav čudan stvor i medvjed ga onako bijesan i šokiran njegovim izgledom baci preko Velebita u more da se utopi !Međutim ,kako je stvor imao šuplju glavu,nije se utopio,nego ga more izbacilo na pustu ,skrovitu plażu,na kojoj su u tome trenutku bili mladi gay par Ljubo i Marin (svaka podudarnost sa stvarnim imenima je slučajna) i oni kao plod svoje ljubavi odlučiše usvojiti stvora i dadoše mu ime....... derin !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije