Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teniski savez

Goran Ivanišević i Iva Majoli za koji bi dan trebali biti ustoličeni

\'29.01.2011., Dom sportova, Zagreb - U press centaru odrzano je izvlacenje zdrijeba glavnog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011. Goran Ivanisevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
13.12.2011.
u 20:57

Najvjerojatnije u petak, a najkasnije u ponedjeljak, sastat će se Upravni odbor HTS-a i imenovati nove izbornike muške i ženske teniske reprezentacije.

Tenisači na čelu s Marinom Čilićem očitovali su se, žele Gorana Ivaniševića i ta će se njihova želja ispuniti. Naravno, ako Goran pristane. Tenisačice se nisu glasno izjašnjavale, a u HTS-u, čini se, favoriziraju Ivu Majoli.

– Ivi pripada ta čast. Tako bismo za izbornike mogli imati ljude koji su osvajali Grand Slam naslove. Čekamo samo da se iz SAD-a vrati izvršna direktorica Marina Mihelić – kaže dopredsjednik HTS-a (s predsjedničkim ovlastima) Zoran Grbić, koji je jučer iz Dubrovnika doputovao u Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomokaro
13:43 16.12.2011.

Ma čuj ovog Čilića.Mi hoćemo Ivaniševića.Dobro da nisi rekao da hočete Čiru bosanca.Pa valjda se o tome odlučuje u HTS- u . A što se tiće Majolice njoj treba ponuditi mjesto političara trebala je biti na listi za sabor, sigurno bi prošla. Sada se u tenisu oće napraviti cirkus kao u nogometu. Dajte se uozbiljite za dobrobit sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije