Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TUNISA

Goluža: Slovenija je težak protivnik, dat ćemo sve od sebe

\'14.03.2012., Zagreb - Konferencija za medije na kojoj je izbornik Slavko Goluza objavio listu igraca koji ce igrati u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: VLm, HRS
24.06.2013.
u 23:15

- Čeka još jedan težak protivnik, Slovenija, kojoj nedostaju trojica ili četvorica igrača, no i protiv njih ćemo dati sve od sebe i želimo odigrati jednu dobru utakmicu - rekao je Slavko Goluža.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u prvom je kolu rukometnog turnira na Mediteranskim igrama pobijedila reprezentaciju Tunisa 32:26.

- Moram čestitati svojim dečkima na pobjedi, pobijedili smo velikog protivnika. Tunis je došao u gotovo identičnom sastavu s kojim su nastupili na Olimpijskim igrama, nedostaju im tek dvojica igrača - rekao je izbornik reprezentacije Slavko Goluža.

- Pripremali su se više od mjesec dana i odigrali dosta utakmica, po čemu se vidi koliko im je stalo do nastupa na Mediteranskim igrama. Kod nas je bilo malo nervoze u prvom poluvremenu jer je to ipak bila prva utakmica i jak protivnik, ali u drugom smo poluvremenu velikom borbenošću u obrani i pametnom igrom u napadu došli do pobjede. Možda nije bilo ljepote u našoj igri, ali odigrali smo na visokom nivou, posebno u drugom poluvremenu.

Slijedi susret sa Slovenijom koji se igra u utorak u 16 sati.

- Čeka još jedan težak protivnik, Slovenija, kojoj nedostaju trojica ili četvorica igrača, no i protiv njih ćemo dati sve od sebe i želimo odigrati jednu dobru utakmicu - zaključio je Slavko Goluža.

>> Seligman osvojio srebro, rukometaši startali pobjedom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije