Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cilj je drugi krug

Goluža okupio reprezentaciju: Ove pripreme bit će drugačije nego inače

Hrvatska rukometna reprezentacija
Reuters (Ilustracija)
26.12.2014.
u 11:35

- Grupa je jako varljiva i svi su opasni, pogotovo BiH i Austrija. Jako su neugodni, nemaju što izgubit protiv nas, a mogu puno dobiti

Hrvatska rukometna reprezentacija počinje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Igrači su se okupili u Zagrebu i odmah krenuli u Umag gdje će odraditi prvu fazu priprema.

- Svaki dan imat ćemo po dva treninga. Želimo iskoristiti i lijepo vrijeme da i vani trčimo, što dosad nismo mogli jer nam inače vremenski uvjeti to nisu dozvoljavali. Nakon jutarnjeg treninga ići ćemo dvaput van trčati, neka dečki ulove malo zraka. Svi su tu, Duvnjak se priključuje 2. siječnja i onda ćemo još raditi na taktici, rekao je izbornik Slavko Goluža i objasnio kako Hrvatska ovoga puta mora formu uhvatiti već na početku natjecanja.

- Pripreme se razlikuju od prijašnjih jer smo prije puno više radili na snazi, a sada nam sve nalaže da od prve utakmice moramo bit u top formi. Naime, znamo kakva je Austrija, znamo i kakav je Tunis, ali i Makedonija. Oni se svi već duže pripremaju. Trebamo biti oprezni. U svakom slučaju malo smo promijenili način priprema.

O pripremama je govorio i Marko Kopljar.

- Zaprijetili su nam da će biti još teže nego obično pa će to biti zanimljivo za vidjeti. Idemo odraditi to najbolje što možemo, a kad nam se pridruže ono koji nedostaju, onda ćemo se i taktički spremiti, samo da ne bude ozljeda.

Protivnici će se analizirati, a svi vjeruju da se skupina može proći.

- Skupina se možda ne čini jako teška, no bit će jako zanimljivih utakmica. Mi smo u ulozi favorita i svi će biti opušteniji. Moramo sačuvati malo svježine i za drugi dio natjecanja.

Igor Vori jedan je od najiskusnijih, već je prošao puno ovakvih natjecanja.

- Ni sam više ne znam koje mi je ovo natjecanje. Bitno je da imam i dalje motiva kao na prvom natjecanju, rekao je Vori i dodao:

- Grupa je jako varljiva i svi su opasni, pogotovo BiH i Austrija. Jako su neugodni, nemaju što izgubit protiv nas, a mogu puno dobiti. Idemo dan po dan, ludo bi bilo najavljivati ne znam što. Naš je cilj i obaveza drugi krug, a za nešto više je sve faktor sreće. Najbitnije je da svi budemo zdravi. Imamo i puno novih igrača, a za dobar rezultat je važna i dobra atmosfera.

>>Goluža: Vukovića nema zbog pomlađivanja. Gobac: Pošišat ćemo igrače!

Komentara 2

MA
majusko
13:57 26.12.2014.

koji je to sport kad si svake godine Svjetsko pa Europsko pa Olimpijske

MA
MagnusJohnson
14:26 26.12.2014.

Bitno da glupson Goluža nije pozvao 31-godišnjeg Vukovića zbog pomlađivanja repke. Kakvi ljudi vode naš sport, strašno....iako vjerujem da je i Gobac tu imao svoje proste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije