Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno preokreta

Golijada Zagreba i Lokomotive, Lokosi na kraju slavili 4:2

Zagreb vs Lokomotiva, HNL (1)
Slavko Midžor/Pixsell
15.03.2013.
u 18:50

Ionako kadrovski 'tanak' Zagreb ostao je je i bez Mitrovića na zagrijavanju, pa je u zadnji čas Ćiro u vatru poslao Štroka

Kakvu su ludu, ludu utakmicu odigrali Zagreb i Lokomotiva, utakmicu puno preokreta, golova, opterećenu tek hladnoćom i lošim terenom. U toj golijadi slavila je Lokomotiva, zasluženo. Iako je ulica pričaladrukčije, tvrdilo se da će Zagreb dobiti, čak su i kladionice spuštale koeficijent na pobjedu Zagreba. A sve se to demantiralo na travnjaku.

Ionako kadrovski 'tanak' Zagreb ostao je je i bez Mitrovića na zagrijavanju, pa je u zadnji čas Ćiro u vatru poslao Štroka koji se tako našao ipak u prvih 11.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmicu te povela već u 12. minuti. Udarac Antolića sa 17 metara Livaković je obranio, ali je odbijanac pospremio Marko Pjaca, to mu je prvi pogodak za Lokomotivu. Zagreb se brzo mogao vratiti, Šovšić je bio sam pred Picakom, no njegov je udarac vratar Lokomotive obranio kao kasnije i Abdurahimiju.

Nove muke Ćiri donio je Safet Nadarević kojem je u 39. stradala zadnja loža pa je ušao Handžić. Do domora je Lokomotiva povećala svoju prednost, Graf je pogriješio,, Lokomotiva krenula u protunapad. Šitum je odigrao povratnu za Borasa, njegov udarac vratar Zagreba uspio je odbiti samo na nogu Antoliću za 2:1.

Nadu Zagrebu vratio je Ivan Ćurjurić preciznim udarcem sa 16 metara.

U nastavku se Zagreb vratio, kontranapad je povratnom loptom završio Šovšić da bi Abdurahimi poentirao s desetak metara za 2:2. Ova luda utakmica po hladnoći tu nije završila,Lokomotiva je opet došla u prednost nakon ubačaja Borasa, a Karlo Bručić je lijepo zabio. Pa onda nakon slobodnog udarca Antolića, glavom za Lokomotivu zabija Barbarić.

>>>Slaven i Osijek u Koprivnici odigrali bez pogodaka

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
ijurin14
20:15 15.03.2013.

..dinamo če osvojiti prvo i drugo mjesto a onda če ih sve pohapsiti i zatvoriti u lokomotivu za.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije