Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA NA MREŽAMA

Kaos nakon derbija: Napadač se zabio glavom u stativu. Klub tražio penal. Oglasio se i Džeko

Super Lig - Fenerbahce v Galatasaray
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/3
25.12.2023.
u 15:10

""Tip je glavom udario u stativu, a oni su to objavili na Instagramu i plaču za penalom", napisao je Edin Džeko u odgovoru na tvrdnje iz Galatasaraya da su oštećeni u derbiju protiv Fenerbahčea

Derbi Fenerbahčea i Galatasaraya završio je bez pobjednika (0:0). Međutim, na društvenim mrežama je nakon utakmice započela rasprava nakon objave fotografije napadača Maura Icardija s modricom ispod oka. Oglasili su se igrači obje momčadi i započelo je prepucavanje.

"Sram nas je u njihovo ime za ovo što se događa. VAR soba i 26 kamera ne mogu to vidjeti, a oni koji žele pravdu za sebe nastavljaju manipulirati turskim nogometom na svakom kanalu", napisali su s europske strane Istanbula. Fener je pak odgovorio da izigravaju žrtvu i objavio fotografiju koja prikazuje kako se Icardi zabio glavom u stativu.

VEZANI ČLANCI:

Na sve je odgovorila i bosanskohercegovačka zvijezda, Edin Džeko: "Tip je glavom udario u stativu, a oni su to objavili na Instagramu i plaču za penalom. Tipično za njih, sramotno. Fabrizio bolji si od toga, budi ozbiljan", objavio je u komentarima Džeko koji je u Fenerbahče stigao ovoga ljeta iz Intera.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije