Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Medveščaka
Povratak na članak

Gojanović: Brzo smo postigli uspjeh, Rusi nam već zavide

– Želim da nam suparnik bude što bliže kako bi nas naši navijači mogli bodriti u gostujućim utakmicama. Recimo, Lev Prag, to bi bila savršena priča - rekao je Gojanović.

Komentari 5

Avatar compañero
compañero
14:50 29.01.2014.

samo neka i dalje bude pošten i zdrav odnos između uprave, trenera i igrača ( ako ima dugova otprije - to fer riješiti), neka dečki i dalje na ledu daju sve od sebe...navijači to cijene i ostaju vjerni, čak i ako dođu slabiji rezultati

VL
DO
domazl
15:14 29.01.2014.

Neka se cijela vlada RH i još sabornjaci, gradonačelnici, župani i ... ugledaju na Medeke. Oni su sposobni, a ne podobni.

VL
FU
FULL
17:41 29.01.2014.

Čestitka na uspjehu! Za ulaz u doigravanje se znalo od prvog dana, doseg ove momčadi je ulaz u polufinale a prolaz i ulaz u finale je premašaj plana od 1000%. Ako se to sve dogodi a nije isključeno, što će biti "zajedljivih jezika" a još veći "problem" kako zadržati igrače i koliko? Za naljepnice na dresovima će se sponzori i te kako početi "trgati" a to se tek traži i očekuje, tek tada stižu i te kako "jaki" igrači u roaster a na Jesen dolaze automatski i bolje igre u Ledenu, rasprodanost dvorane do posljednje stolice, zbog toga nakon zadnje utakmice osigurajte godišnju pretplatu na vrijeme, karata u prodaji neće biti!!

VL
Avatar comandante
comandante
15:41 29.01.2014.

netko trosi 50 mil. necega na ovu glupost, to mogu samo krimosi rusi, a mi d smo ponosni na uspjeh... pa dva ili tri igraca pričaju hrvatski tako da na što bi trebali biti ponosni tocno????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.