Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR ODBIO NOVI UGOVOR

Gobac o Červarovu odlasku: Možda se i vrati

Lino Červar
Goran Stanzl
29.07.2010.
u 13:51

Lino Červar neće potpisati novi ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom. Drugim riječima, reprezentaciju u skorašnjim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se održati u Srbiji 2012. godine, morat će voditi netko drugi.

Kvalifikacije počinju krajem listopada, a mi smo u skupini s Rumunjskom, Španjolskom i Litvom.

– Nije još sve izgubljeno. Koliko znam, problem radi Minčo Jordanov, vlasnik skopske željezare Maksil i rukometnog kluba Metalurg, čiji je Lino trener. On se nikako ne slaže s time da Lino zbog kvalifikacija bude odsutan dva mjeseca. Svjetsko prvenstvo u Švedskoj početkom 2011. godine nije problem i tu bi Jordanov popustio. Mi do 1. kolovoza moramo znati na čemu smo. Postoji mogućnost da Slavko Goluža ili još netko uz njega odradi kvalifikacije, a da se Lino posveti nastupu na Svjetskom prvenstvu – rekao je Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet.

Koga biste vi voljeli vidjeti kao novoga hrvatskog izbornika?

Lino na žalost novac zarađuje u Makedoniji i razumljivo je da ga gazda kluba ne želi pustiti na tako dugačko razdoblje. S druge strane, HRS nema takvu platežnu moć da nadmaši Linina godišnja primanja u Skopju.

Lino će tako završiti karijeru na klupi reprezentacije s kojom je osvojio olimpijsko (2004.) i svjetsko zlato (2003.), s kojom je dvaput bio viceprvak svijeta (2005. i 2009.) te dvaput drugi u Europi (2008. i 2010.). Od 2003. do 2010. godine na devet velikih natjecanja osam je puta igrao u polufinalu.

Pogledajte najpoznatije Červarove "motivacijsko-taktičke govore".

Komentara 4

FE
fellix1601
14:19 29.07.2010.

Dižem sve 4 u zrak za Irfana !!!!!

Avatar Mikro
Mikro
14:48 29.07.2010.

Svaka čast Lini i skidam mu kapu za sve što je napravio i neka zaradi novac kad može! Isto tako dižem ruku za Irfana!

SI
silversurfer22
15:08 29.07.2010.

Daj Lino odi više, dosadan si ko vrag.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije