Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK OSTAJE?

Gobac: Červar se složio s onim što piše u ugovoru

Lino Červar
Reuters
18.04.2010.
u 09:52

- Ne treba nepotrebno dizati prašinu. Sa Červarovim ugovorom sve je u redu i bit će izbornik do 2012., kaže Sandi Šola.

Lino Červar trebao je ovaj vikend potpisati novi ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom. No, to se nije dogodilo, što ne znači da se i neće dogoditi. Zoran Gobac, dopredsjednik Saveza bio je ovaj vikend privatno u Zadru, a Damir Poljak, glavni tajnik HRS-a s juniorskom reprezentacijom na kvalifikacijama u Tel Avivu.

– Ne vidim zašto se diže tolika prašina oko potpisa ugovora. S Červarom smo se o svemu ranije dogovorili i uvjeravam vas da je sve u uredu – rekao je Sandi Šola, predsejdnik HRS-a.

Zoran Gobac također se čudi što nije došlo i do službenog potpisa.

– Červar je vidio naš ugovor, pročitao ga je i složio se sa svime što u njemu piše. Dakle, ne vidim tu nikakav problem. Uostalom ako se predomislio, nećemo ga nagovarati. Morat ćemo u tom slučaju angažirati nekog drugog. No mislim da se to neće dogoditi te da će Červar voditi reprezentaciju i nakon 1. srpnja, do kada mu vrijedi ugovor – rekao je Zoran Gobac.

Lino Červar pak će reći:

– Nisam tražio nikakve dodatne premije, kao što su neki napisali. Nikad nisam tražio više nego što mi je bilo ponuđeno – rekao je Červar.

Ako potpiše novi ugovor, Lino Červar vodit će ove godine reprezentaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Srbiji. Sljedeće godine očekuje ga nastup na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj, a ako sve bude u redu, prije Olimpijskih igara trebao bi još voditi reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Srbiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije