Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA NADOKNADA

Gliser će Bilić zaraditi za pet dana u Lokomotivu

Slaven Bilić
Pixsell
15.05.2012.
u 21:10

Policija intenzivno traga za Bilićevim morskim ljubimcem dugim 7,7 metara

Lako će Slaven Bilić preboljeti gubitak glisera vrijednog, kažu, više od 300 tisuća kuna. Toliko će zaraditi za pet dana vođenja treninga Lokomotiva, a ugovor ga veže na više od tisuću dana! Ali, bez obzira na to, Bilić željno čeka informacjie šibenske policije, koja već četiri i pol mjeseca traga za kradljivcem izbornikova glisera dugog sedam metara. Gliser je u Vodicama otuđen navečer 30. siječnja.

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a traga i za kradljivcem i za gliserom. Nestanak nije prijavio Bilić, već njegov prijatelj koji se brine o Slavenovim nekretninama i pokretninama u Vodicama.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neispravnokorisnickoime
21:44 15.05.2012.

Za pet dana ako ne plati porez.

KA
karambita
10:17 16.05.2012.

Dok god budale prate taj nogomet, rezu vene, zivciraju se i td..do tad ovakovi tipovi zgrcu ogromnu lovu i zive kao bubreg u loju..a stoka jedva prezivljava..pas vam mater glupu..ebalo vas to loptaranje..kad ce te shvatiti da je to obican biznis i svaki klub je obicna firma..ali, dobro su izreklamirali taj famozni nogomet, a treba raju narajcati..ako nema gledalaca, nema ni klubova..opameti se vise stoko sitnog zuba-----lova-lova i samo lova..i poslije love opet lova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije