Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale kupa
Povratak na članak

Gledatelji ne dolaze pa je Mamić svoj novac dao Purdi

U srijedu na prvoj utakmici finala kupa (Maksimir, 20.10 sati) između Dinama i Varaždina početni udarac izvest će branitelj Tihomir Purda.

Komentari 11

Avatar Pivica
Pivica
10:08 10.05.2011.

Pa moga je i \"gospodin\" emotivni Vaha nešto love nabaciti Purdi !

VL
OB
-obrisani-
11:07 10.05.2011.

švercer cigareta nagrađen....pihhh

VL
DA
Dario--
21:02 09.05.2011.

Dajte mi milijardu minusa, ali ovo moram napisati!Strašno mi je žao gospodina Purde,zbog svega lošega što mu se izdogađalo u životu,počevši od rata,vremena provedenog u č*****kim logorima,do ovog zadnjega događaja i vremena provedenog na pravdi boga u Zeničkom zatvoru.Nakon toga,Tihomiraa Purdu,primaju i predsjednik države i ona premijerka i Dinamo i Hajduk,dodjeljuju mu se raznorzani novčani pokloni i svakakve pomoći!E pa na kraju kad to sve pogledam,zašto npr.Dinmo i Hajduk kao i vrh naše države nisu tako pomogli nekim ljudima,a ima ih i takvih, koji su greškom pravosudnog sistema završili u zatvoru a nisu bili ništa krivi!Kada se to sve pogleda i kada vidimo kako nam teško živi i da dobar dio građana ove države i jedva spaja kraj s krajem,mnogi onda požele biti na mjestu Tihomira Purde!!

VL
Avatar that_good
that_good
21:37 09.05.2011.

09.05.2011. u 21:02h Dario-- je napisao/la: Dajte mi milijardu minusa, ali ovo moram napisati!Strašno mi je žao gospodina Purde,zbog svega lošega što mu se izdogađalo u životu,počevši od rata,vremena provedenog u č*****kim logorima,do ovog zadnjega događaja i vremena provedenog na pravdi boga u Zeničkom zatvoru.Nakon toga,Tihomira Purdu,primaju i predsjednik države i ona premijerka i Dinamo i Hajduk,dodjeljuju mu se raznorzani novčani pokloni i svakakve pomoći!E pa na kraju kad to sve pogledam,zašto npr.Dinmo i Hajduk kao i vrh naše države nisu tako pomogli nekim ljudima,a ima ih i takvih, koji su greškom pravosudnog sistema završili u zatvoru a nisu bili ništa krivi!Kada se to sve pogleda i kada vidimo kako nam teško živi i da dobar dio građana ove države i jedva spaja kraj s krajem,mnogi onda požele biti na mjestu Tihomira Purde!! --------------------------------------------------------- U potpunosti se slažem sa komentarom, i navodim dalje, a što je sa gospodinom Veljkom Maricem ?!?! uhicen na teritoriju republike srpske, a dan danas cini mi se da je u zatvoru u beogradu..o tom čovjeku ni glasa...?!

VL
MI
mirUsvijetu
21:47 09.05.2011.

Dario, sve je to točno, ali ne možemo tako razmišljati. Jer, da Mamić te novce nije dao Purdi, završili bi kod nekih tamburaša. Ne bi ih preusmjerio nekom drugom kome je također potrebno. Znači bolje da Purda dobije sve, a netko drugi kojemu isto treba ništa, nego da obadvoje ne dobiju ništa, a da te novce dobiju Mamićevi tamburaši. Drugo, mene više zanima zašto Mamić, ako već želi ispasti toliki dobrotvor, je morao javno dati tu kuvertu Purdi. Je li on mogao to dati u četiri zida, daleko od novinara, i biti sretan što je pomogao? Zašto mu je trebao publicitet? Zašto od ovog jadnika koji je svašta prošao u životu rade maskotu i razvlače ga po novinama samo da bi sebe prikazali boljima nego što jesu?

VL
SA
santos008
22:14 09.05.2011.

Moj Mamicu ,usrao si motku ,pa se sad dodvoravas purgerima ,braniteljima ,crkvi i svim bivsim trenerima kojima si nabijao mater na onu stvar .Ubi se covjece kad si taki ,kad mozes jesti ono sto iza tebe ostane u wc solji.

VL
JJ
juxxy jazz
23:37 09.05.2011.

Ratni profiter daje novac čovjeku koji je kao tinejdžer branio Hrvatsku. Stvarno se čovjek svega može nagledati u ovoj paradajz državi. P.S. Mamiću sam si sada priznao da mizeran broj gledatelja dolazi gledati Dinamo. E pa ti si predsjednik togg kluba to je odraz tvog vođenja kluba.

VL
OB
-obrisani-
08:38 10.05.2011.

Gledatelji ne dolaze pa je Mamić svoj novac dao Purdi koji zasada ostaje vanka domoljubno zatvorskog križnog puta..

VL
JJ
juxxy jazz
09:34 10.05.2011.

Mamiću zar nisi čuo za žiro račun? Moglo se ta pomoć Purdi izvesti na puno kulturniji način, a ne zbunjenom čovjeku gurati kuvertu. Vidjelo se da je i njemu neugodno.

VL
VK
vječni krojf
10:32 10.05.2011.

Sad bi vec mogli prestati sa ti Purdom.Zar,ako je bio branitelj nema penziju.Netko grne pare a neka sirotinja nema sta dati jesti djeci.Sad opet nekima to ne odgovara sta Mamic djeli bez veze novac,i neki vicu da on krade,a vidii se da ipak takav covjek ne krade.atko krade taj nedaje ni lipe nikome,Mamic je izgleda posljedni caruga.

VL
Avatar PTB
PTB
22:47 10.05.2011.

Kakvo dno. Da se razumijemo, lijepa gesta. Ali ovakvo nukusno iskorištavanje svetinja poput domovinskog rata i hrvatskih branitelja samo da bi sebi pred kamerama popravio sliku je gnjusno. Gnjusno. Vidjelo se koliko je čovjeku neugodno bilo, a ovaj je jošš htio i na sva zvona razglašavat koliko je u kuverti... Kad pomisliš da ne može niže...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.