Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale kupa

Gledatelji ne dolaze pa je Mamić svoj novac dao Purdi

\'09.05.2011., Zagreb - Zdravko Mamic  odrzao je u prostorijama NK Dinamo konferenciju za novinare. Zdravko Mamic i Tihomir Purda Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
09.05.2011.
u 20:45

U srijedu na prvoj utakmici finala kupa (Maksimir, 20.10 sati) između Dinama i Varaždina početni udarac izvest će branitelj Tihomir Purda.

U srijedu se igra prva utakmica finala kupa (Maksimir, 20.10 sati) između Dinama i Varaždina.

– Početni udarac trebao je izvesti gospodin Tihomir Purda. Prihod je trebao ići njegovoj obitelji, ali kako mizeran broj gledatelja dolazi na utakmice, to nema smisla. Igrači su se potpisali na loptu, a ja mu darujem ovaj novac – pružio je Mamić kuvertu hrvatskom branitelju koji nije želio reći o kojem je iznosu riječ.

No, Purda će u srijedu izvesti početni udarac nakon što je Mamić proveo javnu anketu o tome bi li se to trebalo dogoditi.

– Pozivam na obje utakmice predsjednika Ivu Josipovića. Za navijače Varteksa ulazak na jug je besplatan, naši će navijači uz ulaznicu dobiti i majicu – rekao je Mamić.

Komentara 11

OB
-obrisani-
11:07 10.05.2011.

švercer cigareta nagrađen....pihhh

DA
Dario--
21:02 09.05.2011.

Dajte mi milijardu minusa, ali ovo moram napisati!Strašno mi je žao gospodina Purde,zbog svega lošega što mu se izdogađalo u životu,počevši od rata,vremena provedenog u č*****kim logorima,do ovog zadnjega događaja i vremena provedenog na pravdi boga u Zeničkom zatvoru.Nakon toga,Tihomiraa Purdu,primaju i predsjednik države i ona premijerka i Dinamo i Hajduk,dodjeljuju mu se raznorzani novčani pokloni i svakakve pomoći!E pa na kraju kad to sve pogledam,zašto npr.Dinmo i Hajduk kao i vrh naše države nisu tako pomogli nekim ljudima,a ima ih i takvih, koji su greškom pravosudnog sistema završili u zatvoru a nisu bili ništa krivi!Kada se to sve pogleda i kada vidimo kako nam teško živi i da dobar dio građana ove države i jedva spaja kraj s krajem,mnogi onda požele biti na mjestu Tihomira Purde!!

Avatar Pivica
Pivica
10:08 10.05.2011.

Pa moga je i \"gospodin\" emotivni Vaha nešto love nabaciti Purdi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije