Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitirao i Neto

Nacional razbio Split, Futsal Dinamo slavio u Solinu

Nacional - Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/2
18.03.2016.
u 22:12

Nacional je prvi, izgubio je ove sezone samo od Uspinjače, dok je Split Tommy pokleknuo samo protiv Nacionala i to dva puta.

U 16. kolu 1. HMNL odigran je najveći futsal derbi u Hrvatskoj, a uvjerljivo je pripao Nacionalu koji je u Fusio centru pobijedio Split Tommy sa 6:3 i vratio se na prvo mjesto ljestvice. Već od samog početka domaćin je nametnuo svoj ritam, poveo već u prvoj minuti preko Osretkara i pokazao tko je gazda. Split je uspio preko Jelovčića izjednačiti rezultat, ali nakon toga nacional se odvojio na 5:1 i priči je tu bio kraj.

Dodajmo da je za Split debitirao je Brazilac Neto, nekon najbolji igrač svijeta. Pokazao je da još uvijek ima klasu, ali trebat će mu još neko vrijeme da se uigra sa suigračima.

Nacional je prvi, izgubio je ove sezone samo od Uspinjače, dok je Split Tommy pokleknuo samo protiv Nacionala i to dva puta. 

A danas je igrala i treća momčad prvenstva Futsal Dinamo. Klub BBB-a gostovao je u Solinu i pobijedio 5:3, a briljirao je Ziberi koji je zabio tri pogotka.

>>Danas u Zagrebu futsal spektakl: FC Nacional Zagreb-Split Tommy

>>Redove Split Tommya pojačao Neto, bivši najbolji igrač svijeta

Komentara 3

IM
imotadin
22:10 18.03.2016.

Nacional pobijedio 6:3! Split me doista razočarao. Vidi se da nemaju kvalitetu jednog Nacionala. Posebno su bili jadni i nemaštoviti u napadu, a brazilski prinova Neto nije učinio ništa posebno. Čestitke Nacionalu. Veselim se njihovu obračunu sa Dinamom.

Z1
z1tz2t
21:46 18.03.2016.

Split postigao zgoditak. Sada je 5:2 za Nacional.

Z1
z1tz2t
21:43 18.03.2016.

Split je razbijen, na žalost. Trenutna rezultat 5:1 za Split. Loše...loše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije