Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Redove Split Tommya pojačao Neto, bivši najbolji igrač svijeta

Neto
Split Tommy Facebook
14.03.2016.
u 15:58

- Osjećam se isto kao i kada sam bio najbolji na svijetu. Stigao sam da osvojimo prvenstvo, vjerujem da ćemo u tome uspjeti - kazao je Neto.

U redove malonogometaša Split Tommya stigao je Neto, najveća zvijezda koja je kročila na hrvatske parkete. Brazilac je bio najbolji igrač prvenstva svijeta 2012. godine, bio je kapetan "karioka", a Split Tommy angažirao ga je do kraja prvenstva, s mogućnosti produžetka ugovora.

Neto će za Split Tommy nastupiti već u petak kada je na rasporedu najveći hrvatski malonogometni derbi, Splićani idu u goste zagrebačkom Nacionalu.

- Osjećam se isto kao i kada sam bio najbolji na svijetu. Stigao sam da osvojimo prvenstvo, vjerujem da ćemo u tome uspjeti - kazao je Neto.

>>Sjajni Brazilac u Splitu: 'To vam je kao da u Hajduk dođe Ronaldinho'

 

[DOBRODOŠAO NETO]Danas je u dvorani na Gripama predstavljeno novo pojačanje FC Split Tommyja, 35-godišnji nekadašnji najbolji igrač na svijetu - Neto.Uskoro opširnije.

Posted by FC Split Tommy on 14. ožujka 2016

 

Komentara 2

IM
imota.morlak
23:41 14.03.2016.

Svaka čest! Konačno i u Splitu prava nogometna zvijezda.

DU
Deleted user
08:25 15.03.2016.

Ja kao Zagrepčan uvijek sam i uvijek ću navijati za Zg klubove, no ako Split osvoji naslov prvaka, ja ću mu čestitati, jer ga je osvojio na pošten i fer način radeći pametno. Valjda će i iz toga nešto naučiti ovi jadnici jajdukovci....!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije