Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ATALANTE

Bruno Petković objasnio Talijanima: Psihički nisam bio kao što sam danas

Petković Bjelica
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.11.2019.
u 18:57

Pred novinare u Milanu izašli su trener Dinama Nenad Bjelica i jedan od od najboljih igrača Bruno Petković.

Atalanta i Dinamo sutra u 21 sat igraju iznimno važnu utakmicu u skupini C Lige prvaka.

Uoči toga dvoboja pred novinare u Milanu su izašli trener Dinama Nenad Bjelica i jedan od od najboljih igrača Bruno Petković.

- Očekujemo jaku Atalantu, agresivnu kakva je bila protiv Juventusa i Cityja. Možda je u tim utakmicama zaslužila više. Za nas će to biti teška utakmica, ali bit će i za Atalantu - rekao je Bjelica čiji će igrači sutra istrčati ispred 20-ak tisuća navijača.

>> Pogledajte konferenciju za medije

- Igramo na punim i praznim stadiona i lakše je igrati kada je atmosfera bolja. Vjerujemo da će atmosfera biti dobra kao što je bila na utakmici sa Šahtarom i da ćemo odigrati dobru utakmicu.

I Dinamo će imati odličnu podršku Boysa.

- Jako smo sretni zbog toga i nadamo se da će nas svojim navijanjem gurnuti do pobjede - dodao je Bjelica.

U petak su remizirali s Hajdukom.

- Odlučili smo ići težim putem, a u zadnje dvije utakmice smo pokazali da smo jaka ekipa i nema posljedica nakon utakmice protiv Hajduka.

Bruno Petković dugo je igrao u Italiji.

- Dok sam bio tu, bio sam isti igrač, ali sam igrao malo drugačiji nogomet i psihički nisam bio igrač kakav sam danas - rekao je Petković i dodao:

- Svjesni smo svoje snage i ne fokusiramo se pretjerano na njih nego samo na sebe i svoju igru. Znamo što trebamo napraviti.

Atalanta utakmice Lige prvaka igra na slavnom San Siru.

- Svako dijete mašta da igra na tom stadionu i to te na prvu može impresionirati. No, svjesni smo po što smo došli, s obje noge smo na zemlji i sigurno nećemo biti time impresionirani.

Kakva je situacija s koljenom?

- Osjećam se jako dobro, dobio sam malo nezgodan udarac i odmorio sam jedan trening više. No, sutra ću biti maksimalno spreman.

Koliko je napredovao u odnosu na dane iz Italije, zanimalo je talijanske novinare.

- Napredovao sam psihički. U talijanskom nogometu ima više taktike i nema prostora za kreativnost. U Dinamu sam pronašao više prostora da dišem i osjećam se super.

Za Atalantu igra Mario Pašalić.

- Razgovarali smo kad smo bili u reprezentaciji, ali ništa previše. Po mnogima je bio najbolji igrač u utakmici s Juventusom. Odličan igrač, zaslužio je biti u reprezentaciji i jedan od važnijih igrača u Atalanti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije