Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEDJELJU U VEČERNJEM

Ekskluzivni razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem

Zlatko Dalić
Foto: Večernji list
1/2
20.07.2018.
u 19:28

Večernji list razgovarao je s izbornikom koji je ispričao kakav je njegov odnos s igračima, otkrio svoje rituale za utakmicu te se osvrnuo na svoju obitelj i rodno Livno.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji je među najpopularnijim osobama u Hrvatskoj. Večernji list razgovarao je s izbornikom koji je ispričao kakav je njegov odnos s igračima, otkrio svoje rituale za utakmicu te se osvrnuo na svoju obitelj i rodno Livno.

Razgovor s izbornikom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u nedjelju 22. srpnja.

>> Pogledajte i spektakularni doček vatrenih u Splitu

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:54 20.07.2018.

Gospodin Zlatko Dalić!Hvala Vam na svemu!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije