Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Milanović
Povratak na članak

Glavni čovjek za kondicijsku pripremu reprezentacije otkriva kako će se vatreni spremati za SP

Još je mjesec dana do početka Svjetskoga nogometnog prvenstva. O protokolima koji očekuju hrvatsku reprezentaciju popričali smo s Lukom Milanovićem, profesorom na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, glavnim čovjekom za kondicijsku pripremu naše nacionalne vrste i jednim od vodećih autoriteta na tom području.

Komentari 1

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
10:14 21.10.2022.

Glavni čovjek za kondicijsku pripremu reprezentacije otkriva su da su balkanski bakreni čak i oni brojni uvoženi i strani radi domače balkanske takozvane kulture i domačih takozvanih ljudi za dom spremni a za SP čemo tek vidjeti jer i u ovoj daleko najlakšoj grupi Marokanci, Kanađani i još posebno Belgijanci ga mogu pokraj Boga i domoljublja metnuti unutra u ceker i onda bude bilo još više sucida, zločina i bežanije za Irsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.