Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE U VARAŽDINU

Glavina: Suigrači me zezaju da sam srušio Dinamove zvjezdice

Varaždin - Dinamo
Petar Glebov/PIXSELL
08.08.2010.
u 07:33

Vuga i deset klinaca! Tako bi se otprilike mogla opisati slika varaždinskog sastava u susretu protiv Dinama.

Iako Davor Vugrinec nije prošao pripreme, povratnik u redove Varaždina, bio je motor momčadi. No, i on je nakon susreta svjetla reflektora uperio prema jednom drugom igraču, Dominiku Glavini, strijelcu izvanrednog izjednačujućeg pogotka.

 - Imamo ogromni potencijal u momčadi, tako da svaka utakmica uvijek u prvi plan gurne drugog igrača. Večeras protiv Dinama to je definitivno bio Glavina - rekao je Vugrinec.

A zvijezda večeri samo koji trenutak po završetku utakmice, još nije bio svjestan kome je postigao pogodak.

 - Nisam vidio tko je stajao ispred mene. Jednostavno sam krenuo u dribling. Osjetio sam tek kako padaju iza mene - u jednom je dahu ispričao Glavina.

Prvi seniorski pogodak i to odmah Dinama. Što kažu suigrači?

 - Malo zezaju da sam srušio Dinamove zvjezdice. Naravno, moram ih sve i počastiti. Ali imaš 17 godina.

Ne bi li iza 23 sata već trebao biti kod kuće?

 - Za proslavit pogodak uvijek će se naći vremena - uz smijeh nam je poručio mladi Dominik.

I dok su Varaždinci imali razloga za smijeh i veselje, u Dinamovom taboru prilično otužna slika.

 - Vidjelo se da smo jako umorni. Ipak je većina naše momčadi samo tri dana ranije odigrala 120 napornih minuta. Sretan sam zbog prvog pogotka u Dinamovom dresu, ali iste bi ga sekunde mijenjao za tri boda s ovog gostovanja - rekao je Ante Rukavina.

Bila je ovo četvrta Dinamova utakmica bez pobjede. Da li je to naznaka krize?

 - Ne mislim da smo zapali u krizu. Igramo dobro, stvaramo puno prilika, ali nas neće pogodak. I ja sam imao sjajnu priliku, koju sam upropastio. Dobro je što nam sada slijedi kratka pauza, da obnovimo snagu i nastavak dočekamo spremniji - prokomentirao je ponovno najbolji Dinamov igrač na terenu, Sammir.

Komentara 3

LA
Lass
09:19 08.08.2010.

niti si ti koga srušio, niti dinamo ima zvjezdice.

EL
elephant
10:35 08.08.2010.

Jedini i osnovni problem naših klubova, pogotovo kad igraju vani, je dugogdišnja rasprodaja igrača. Ne može se prodavati najbolje igrače i nadati se uspjehu pogotovo u Europi, dok se drugi pojačavaju.

Avatar mlijeko
mlijeko
13:10 08.08.2010.

Igraču Glavini. Gdje si ti bio u utakmici s Splitom. Ovo što si postigao gol ide ona narodna : \" I ćorava koka ubode jedno zrno\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije