Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTATIVNI KOLEGE

Gerrard: Rooney je trenutno najbolji na svijetu

Steven Gerrard
AFP
02.03.2010.
u 19:13

Kapetan nogometaša Liverpoola Steven Gerrard, koji će u prijateljskoj utakmici između Engleske i Egipta u srijedu na Wembleyju ponijeti kapetansku vrpcu svoje selekcije, oduševljen je izvedbama Waynea Rooneyja ove sezone.

- Nadam se da će Wayne zadržati ovakvu formu u kakvoj je sada i do sredine ljeta, odnosno do Svjetskog prvenstva. Zbog reprezentacije, naravno – krenuo je u priču o svom suigraču u nacionalnoj momčadi, ali i velikom rivalu na klupskoj sceni Steven Gerrard.

Rooney je, kao i on sam, karijeru počeo brusiti u gradu Liverpoolu, ali u redovima Evertona, a od 2004. godine je član Manchester Uniteda.

- Ove sezone je u životnoj formi. Slažem se s gospodinom Alexom Fergusonom koji je ustvrdio da je Rooney izrastao u igrača najviše svjetske klase. Ukoliko zadrži ovakvu formu do ljeta, bit će ključni igrač engleske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Imamo mi puno dobrih igrača u reprezentaciji, ali Wayne je trenutno ključni igrač. Kažem, ako bude igrao kao sada. Stoga se žarko nadamo da će ga ozljede zaobići do ljeta – dodao je Gerrard, te zaključio:

- Po mom mišljenju, Rooney je trenutno najbolji nogometaš svijeta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije