Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA KLADIONIČARE

Germania daje najveće tečajeve: Rayo Vallecano 2.30, Stockport 2.20, Austrija 1.95

RAYO VALLECANO v REAL SPORTING DE GIJON. LA LIGA SECOND DIVISION. LIGA SMARTBANK 2019/2020. ROUND 35.
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
13.06.2021.
u 12:32

Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu

Ovakve tečajeve pronaći ćete na samo jednom mjestu.

Europsko prvenstvo u punom je jeku. Germania Sport kladionica pripremila je nova tri najveća tečaja koja nećete pronaći nigdje osim kod nas. Osim s Europskog prvenstva, Germania danas daje najveće tečajeve na utakmice doigravanja u španjolskoj drugoj i engleskoj petoj ligi.

Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

RAYO VALLECANO – GIRONA (21:00), JEDINICA, 2.30

Prva utakmica doigravanja za povratak u Primeru. Girona je regularni dio sezone završila peta, a Rayo šesti. No, u polufinalu doigravanja obje momčadi izbacile su favorizirane suparnike. Girona je s pobjedom i remijem nadvisila Almeriju, a Rayo je u obje utakmice nadvisio Leganes s ukupnih 5:1. S obzirom na to da je Rayo slavio u posljednje dvije domaće utakmice protiv Girone, i danas mu dajemo blagu prednost.

STOCKPORT – HARTLEPOOL (13:00), JEDINICA, 2.20

Utakmica za plasman u finale doigravanja za plasman u League 2, odnosno četvrti (najniži) rang engleskog profesionalnog nogometa. Stockport je kao treća momčad regularnog dijela izborio direktni plasman u polufinale, a Hartlepool je morao prvo nadvisiti Bromley (3:2) u četvrtfinalu. U posljednje dvije sezone Stocport je na domaćem terenu jednom nadvisio Hartlepool, a drugi put su odigrali neriješeno.

AUSTRIA – MAKEDONIJA (18:00), JEDINICA 1.95

Za kraj, utakmica s Europskog prvenstva. Na nacionalnom stadionu u Bukureštu Austrijanci su favoriti protiv debitanata Makednoije. Da Makedoncima ovo nije prvi nastup na velikoj smotri, Austrijanci bi bili još i veći favoriti. Stoga se kvota od 1.95 na pobjedu sjevero-zapadnih susjeda čini kao pravi jack-pot.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije