Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI TRAGIČAR SP-A
Povratak na članak

Gdje je Nikola Kalinić? Evo što njegov menadžer kaže o odlasku iz reprezentacije

– Besmisleno je razgovarati o odlasku Nikole Kalinića iz reprezentacije Hrvatske. Što je bilo, bilo je i život ide dalje. On je igrač Milana, ali nažalost ovo nije bila dobra godina. No, uskoro će dokazati da vrijedi – rekao je Erceg.

Komentari 126

DU
Deleted user
08:56 13.07.2018.

Da daš problema sa ledjima što je onda išao. Zbog problema sa njegovom glavom i egom.Izdao je repku i dečke i neka se nevraća.

VL
CR
crocro
09:13 13.07.2018.

Ovdje piše da je Nikola Kalinić uskoro dokazati da vrijedi. Pa uopće nitko do sada niti nije tvrdio da Nikola Kalinić ne vrijedi. On je vrhunski igrač koji je imao prigodu veseliti se i slaviti sa svojim suigračima, ali je počinio glupost neviđenih razmjera jer je štetio svojim suigračina nemećući svoju volju treneru koji mu je odmah dao etiketu "Perona non grata". To je samo ojačalo reprezentaciju i povjerenje u trenera što su dokazali rezultatima. Ali što vrijedi biti dobar igrač i suprotstavljati se treneru, jer time poništavaš sve ono što je vrijedno u tebi. Neka mu je sa srećom.

VL
DU
Deleted user
09:04 13.07.2018.

Nadam se, Nikola, da si iz ovoga naučio najvažniju životu lekciju, onu o poniznosti i strpljenju. Ipak, ako si osjetio da to nije to, drago mi je da si se maknuo jer da si ostao zagađivati atmosferu svojim nezadovoljstvom, možda dovle dečki nikad ni ne bi stigli. Propustio si povijesnu šansu, ali nadam se da ćeš ipak izaći bogatiji jednim iskustvom i da će ti to iskustvo pomoći da ostatak karijere provedeš kao ostvarenje onog potencijala koji si pokazivao u početku, kao vrhunski napadač.

VL
Avatar Sokol
Sokol
09:16 13.07.2018.

Izdajnik. Ali budite bez brige on se negdje u nekom ćošku jede od muke. I tako će mu biti do kraja života kada netko odvrti film s ovog prvenstva.

VL
BO
Booyaka777
09:12 13.07.2018.

Kalinićev potez usporediv je s managerom koji je odjebao The Beatles proglasivši ih "neperspektivnom grupom". Umro je ubijen u pojam, a ni Kalinić ne će zaboraviti svoju glupost. Za njega bi repka morala ostati zabranjena zona.

VL
CE
cenzura
09:11 13.07.2018.

Ma boli me.......... za njega i takve ko on!

VL
DU
Deleted user
09:08 13.07.2018.

Sigurno je tamo gdje mu je i mjesto!

VL
Avatar tetina
tetina
09:31 13.07.2018.

Sreća pa je virus na vrijeme dijagnosticiran i izoliran kako se ne bi širio dalje i zagadivao prostor oko sebe... Bdw je li ono hajduk još nije čestitao ili ne daj bože objavio sliku naše reprezentacije! ??? Neka ih bude sram

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
09:19 13.07.2018.

Menadjeru, menadjeru. Jak si ti menadjer kad nisi decku objasnio kako to ide u nogometu. Koja karijera?

VL
ŽU
žuti
09:23 13.07.2018.

Kalinić je "tempirna bomba" stoga ne vjerujem da će se Dalić odlučiti ponovno ga pozvati u repku! Dalić je morao odmah nakon što je Kalinić otvoreno uvjetovao sudjelovajne u projektu Rusija, odustati od njega i pozvati nekoga od ostalih naših napadača!

VL
Avatar Cat
Cat
09:33 13.07.2018.

Najgore je kad ti ego toliko zamrači pogled na ne vidiš potpunu sliku. Ako se želio isticati kao pojedinac mogao je izabrati neki pojedinačni sport. Mislim da je donio jednu jako lošu odluku za sebe osobno ali ne i za repku jer takav pojedinac u momčadi gdje svi dišu kao jedan može donijeti puno problema. Dobar je nogometaš koji je donio jako lošu odluku a očito je da ima i loše savjetnike.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
09:49 13.07.2018.

Najbitnije je da s svojom bolešću nije zarazio suigrače.Nažalost,mislim da za njega nema lijeka.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:07 13.07.2018.

Slicno se desilo u njemackoj Elf. Kevin Kurány je napravio istu stvar i napustio je klupu jer nije mogao igrati kada je on htjeo. Poslije se pokajo, ispricao da mu je to bila najveca glupost u zivotu i bilo mu je oprosteno. Nazalost se danas Kalinic vec pomalo slavi od Torcide i Orjune-novinarstva. Ako se od toga ne distancira i prizna koliku je budalastinu ucinio onda neka bude junak Torcide ali nek svoju srecu onda trazi kod torcidinih gazda na derbijima u Blatogradu.

VL
Avatar tetina
tetina
09:35 13.07.2018.

@Ivohrvatina koji je lijep osjećaj kad se ti i takvi pored tebe ljutite i pjenite....neopisivoooooooo

VL
DU
Deleted user
09:45 13.07.2018.

Jel ja mogu lupiti nešto glupo ??!!! Evo lupio sam nikolu kalinića

VL
Avatar white socks
white socks
11:01 13.07.2018.

Torcidina teroristička škola oplemenjena svastikarenjem.

VL
GE
genex
10:38 13.07.2018.

ne bi me začudilo da je kalinić sve to napravio po nalogu orjunaške udruge naš hajduk samo da zatruje atmosferu i sruši reprezentaciju.

VL
NO
Nordovest
12:27 13.07.2018.

Počelo je, opet kampanja podmetanja. Danas u jednim novinama čitam članak kako je N.Kalinić jednako zaslužio zlatnu medalju ako je Hrvatska osvoji kao i svi ostali(?). Ovdje opet članak o N.kaliniću, pa jučer jedan i tako dalje. A tko je je N.Kalinić, kad je dobio zadatak odbio ga je i odbio je biti dio ove herojske reprezentacije. No on je prilika onih koji su reprezentaciju ispratili sa "dabog da sve izgubili", kako bi opet okrenuli na svoje podmetačke i pljuvačke priče i teorije. Sramotno za svaki medij koji sudjeluje u tome. N. Kalinić je dobio poziv da bude Hrvatska, a izabrao je da bude nitko i ništa, i točka.

VL
NI
Niko33
10:14 13.07.2018.

riječ 'repka' bi trebalo zakonom zabraniti. Kale je postupio kako je postupio, po meni pogrešno, ali kada je vidio da će biti zamjena, ne samo Mandži i Rebiću, već i Kramariću. Kada je postalo jasno da će on i Pjaca biti četvrti i peti napadači, a to je u Londonu protiv Brazila, trebao se odmah maknuti i pustiti nekom drugom, kome to ne smeta, nek ide. Čovjek nema karakter Antonya Šerića koji je išao na dva EP i na jedno SP i nije zaigrao. Netko to naziva poniznošću, žrtvom za Hrvatsku, a Kale gubljenjem vremena.

VL
U1
ursus_1212
10:34 13.07.2018.

Nikola Kalinić je izdajica Hrvatske reprezentacije! Nitko nije ispred kolektiva.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.