Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ARGENTINAC
Povratak na članak

Gdje će Messi nastaviti karijeru? Evo tko je favorit za njegovo dovođenje

Bez obzira na sve političke zavrzlame i upitno ponašanje izvan terena te na klupskim sastancima, Messi je neupitno najbolji igrač u povijesti kluba i Barcelona će sad morati ući u totalni remont i ponovno građenje konkurentne momčadi jer će ovakvog igrača, realno, biti nemoguće nadoknaditi

Komentari 3

DU
Deleted user
12:11 27.08.2020.

Najjače je kad netko tko Messija ne voli, piše članak. Messi kadrovira? Pa kako to da onda dodje Dembele i Griezmann u klub. Uprava se miješa u svlačionicu i ono što je Barcelona postala je uglavnom zahvaljujući Guardioli, Iniesti, Xaviju i najviše Messiju te treba dodati Ronaldinha. Barcelona ima 25 naslova prvaka Španjolske a od toga 10 za vrijeme Messija. Barcelona ima 5 liga prvaka, od toga 4 za vrijeme Messija. I onda uprava to upropasti. Barcelona je bila viša srednja klasa kliba prije Messija, a sad je top klasa. A iprava bira trenere koje ce lako kontrolirati. Tako je s Valverdeom, Setienom i sad Koemanom. Kako Koeman moze znati sto je u svalcionici ako jos nije ni stigao u nju??? Dobio je nalog od uprave koji ce slusati. S druge strane, uprava je potrošila 500 milijuna eura na losa pojacanja: Dembele, Vidal, Coutinho, Griezmann, Arthur, Malcom, Boateng, Braithwaythe, onaj branič iz Seville, pa puštanje Neymara, kao i onog napadača koji je sad u Borussia Dortmundu, pa Thiago Alcantara, pa Carles Alena, pa na kraju Olmo. Je li i za Olma Messi kriv. Klub su preuzeli idioti koji ga vode losije od Hajduka i zive na Messiju koji je i ove godine najbolji strijelac sa 26 golova ali i 20 asistencija - toliko o tome da se sve vrti oko njega... oni koji malo bolje razumiju nogomet, razumiju i da je Messiju dosta glupoati. Ima kos 2 godine za igrati umjesto da bude taoc losih politika i propada...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:55 27.08.2020.

Gdje će Messi nastaviti karijeru? E Favoriti za njegovo dovođenje su jake balkanske domoljubne sportske udruge HNK Cibalija, HNK Grude i NK Hrvatski dragovoljac.

VL
Avatar southman
southman
11:01 27.08.2020.

Najveće šanse ima Barcelona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.