Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Gavranović: Bio je jedanaesterac na meni, ne znam kako to sudac nije vidio

“Nije sve tako crno” pjeva Hladno pivo, iako plavi dečki baš i nisu zaslužili otići na pivo

Komentari 9

ZI
zizi10
09:29 09.03.2018.

naravno da je bio penal, naravno da je bio i faul na hajroviću na rubu 16 m koji sudac batinić nije svirao....sudac je definitivno uništio utakmicu tendencioznim suđenjem, uništavajući dinamo kartonima za blaže prekršaje i zatvarajući oči na masu oštrijih prekršaja igrača rijeke. druga stvar su neshvatljive greške samih igrača dinama kakve ne rade ni u 4. ligi

VL
DU
Deleted user
11:14 10.03.2018.

Suđenje je bilo kriminalno osim za Beusana koji ima objašnjenja kao da su ljudi debili. Kaže žuti su opravdani a ne spominje čisti penal i istovremeno drugi žuti pa onda prekršaj i drugi žuti na Hajroviću. Ali eto kad see sudi na štetu Dinama onda je pametan i Beusan i Jeličić i većina novinarčića a u suprotnom je gazda sve naštimao i dogovorio. Jadno

VL
SV
sven222
11:03 10.03.2018.

Koje opravdanje zasto je slavio gol!!?? Profesionalac je????!!! Ne ti si g.vno od covjeka i to je jedini razlog... razumljivo bi bilo donekle da je to bilo u maksimiru...zasto bivsi igrac dYnama nije slavio gol i to na Rujevici aa kamo li na maksimiru ???!! To je postovanje!!

VL
Avatar borovanjiva
borovanjiva
08:14 09.03.2018.

Sigurno je Dinamo dobro prosao na Rijeci kad mu se pisu ovakvi hvalospjevi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.