Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nE odustaju

Gana ponovo "vabi" Balotellija

Mario Balotelli
AFP
02.02.2010.
u 10:15

Prema pisanju Gazzette dello Sport, izbornik ganske nogometne reprezentacije Miroslav Rajevac sprema se ovih dana na razgovor s talijanskim napadačem Intera Mariom Balotellijem (19).

Tema razgovora bit će nastup Balotellija za gansku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Tamnoputi napadač Intera dijete je ganskih emigranata s talijanskim državljanstvom i rodom je iz Palerma. Iako je branio boje talijanske reprezentacije do 21 godine, FIFA-ina pravila ne sprečavaju ga da nastupi za neku drugu reprezentaciju na seniorskoj razini.

- Balotelli je veliki talent koji ima priliku postati jedan od najboljih na svijetu. Gana mu nudi lijepu priliku. On je porijeklom Ganac i ima puno dečki u momčadi koji bi voljeli da zaigra za nas - rekao je Rajevac uz dodatak:

- Mario ima veliku priliku zaigrati na Svjetskom prvenstvu za jednu od najuzbudljivijih momčadi i njegov bi dolazak bio popraćen entuzijazmom. Sve sada ovisi o njemu, mi bismo bili sretni da ga imamo na raspolaganju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije