Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Galović u kvalifikacijama uzgubio od Rusa Donskoja

Viktor Galović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
17.01.2020.
u 11:43

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić će prvi Grand Dlam turnir sezone otvoriti protiv Amerikanca Sama Querreya, dok će Čilić za suparnika imati Francuza Corentina Mouteta, a Ivo Karlović Kanađanina Vaseka Pospisila

Hrvatski tenisač Viktor Galović poražen je u 2. kolu kvalifikacija za Grand Slam turnir Australian Open u Melbourneu od Rusa Jevgenija Donskoja (ATP 106.) s 3-6, 6-3, 3-6. 

Galović (ATP 246.) je izgubio u neizvjesnom meču s ruskim Davis kup reprezentativcem nakon dva sata velike borbe. Galović je od 10 "break-lopti" iskoristio samo jednu i imao je i 15 neprisiljenih pogrešaka više od protivnika. 

Hrvatski muški tenis će tako imati tri predstavnika u glavnom ždrijebu Australian Opena.  

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić će prvi Grand Dlam turnir sezone otvoriti protiv Amerikanca Sama Querreya, dok će Čilić za suparnika imati Francuza Corentina Mouteta, a Ivo Karlović Kanađanina Vaseka Pospisila. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije