Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi Max!

Galacti-Kaos – najveća čistka u povijesti Reala koja bi mogla pomesti i Hrvate!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
04.03.2016.
u 14:29

Mateo Kovačić kao mlad još ima kredita i njegova će sudbina ovisiti o novom treneru, a Luka Modrić mogao bi odletjeti zbog učestale sklonosti ozljedama koje bitno remete stanje u momčadi...

Sportski tjednik Max!, dobitnik posebnog priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara za 2015. godinu, upravo navršava pet godina izlaženja, od ožujka 2011. godine, a u novom, 267. broju ekskluzivno otkriva što se uistinu događa iza kulisa Bernabeua – kraljevski klub je u kaosu u kojem bi mogli nastradati i Luka Modrić i Mateo Kovačić!

Uzdrmani predsjednik Perez spreman je na sve da bi se održao u fotelji i pokreće najveću čistku u povijesti Reala – lete najveće zvijezde Ronaldo, Ramos, Pepe... ukupno je desetak otpisanih Galacticosa, a među njima je i trener Zinedine Zidane kojeg ne spašava ni legendarno ime!

Mateo Kovačić kao mlad još ima kredita i njegova će sudbina ovisiti o novom treneru, a Luka Modrić mogao bi odletjeti zbog učestale sklonosti ozljedama koje bitno remete stanje u momčadi...

Samo Max! otkriva i što se događalo u proteklih desetak dana i što je ubrzalo odluku i zbog čega je Ivica Olić prelomio o oproštaju od reprezentacije – smrt njegova prvog trenera i velikog prijatelja, njegova sportskog oca iz Olina rodnog Davora!

Max! otkriva i da Slaven Bilić s West Hamom sprema akciju života – ulaze u utrku s najmoćnijim klubovima i rade na dovođenju Zlatana Ibrahimovića i napad na naslov u Premiershipu!

Max! predstavlja novog omiškog gusara na Poljudu, mladog vratara i novog Hajdukova bisera Karla Leticu koji će biti nasljednik reprezentativnih vratara "bijelih": Pletikose, Subašića, Kalinića...

Max! otkriva i rukometni apsurd nezabilježen bilo gdje u svijetu – splitski treneri i rukometaši vode i pune reprezentaciju, a grad Split više nema ni ozbiljan klub...

Max! donosi veliku ispovijest najbolje hrvatske plivačice Sanje Jovanović, rekorderke, europske i svjetske prvakinje i rekorderke: "Radila sam puno gluposti u mladosti, ali sad sam ponovno spremna za najveće rezultate..."

Max! donosi i veliki intervju sa zlatnom braćom Martinom i Valentom Sinkovićem koji su pokrenuli jedinstveni projekt uoči pohoda na olimpijsko zlato u Riju.

Samo Max! otkriva i tajnu fenomena Stephena Curryja, košarkaša koji pomiče granice i na putu je da nadmaši najveće od najvećih: Jordana, Magica, Birda...

Max ! otkriva i pozadinu političko-kriminalne, sportske drame u Srbiji – kako je premijer Vučić uništio sportsko društvo Partizan da bi njegova Zvezda došla na vrh...

>>Modrić se naljutio i stao protiv Ronalda, Kovačić mu dobacio: Ne znaš mi ni ime!

Foto: Max!

Komentara 11

FI
Fisherman
15:02 04.03.2016.

prije tjedan dana Zidane je izjavio da je Modric jedan od nezamjenivih, a clanak prignozira i njegovu smjenu.. pustite se nagadanje iliti 'coravog posla'.

DU
Deleted user
14:53 04.03.2016.

Trač party.

DU
Deleted user
15:40 04.03.2016.

sad smo mi slovenci u prednosti.. ne moreju nas poterat kad nas ni nema u Realu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije