Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europsko prvenstvo

Gabrić sa 29 koševa predvodio mlade Hrvate do važne pobjede nad BiH

Tomislav Gabrić
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.07.2015.
u 00:15

Izabanici Damira Milačića tako su uoči posljednjeg kola i susreta s Belgijom ostali u igri za prolaz u sljedeću fazu natjecanja koja donosi i ostanak u diviziji A.

Nakon poraza od Francuske i domaćina Italije na Europskom prvenstvu, hrvatska reprezentacija do 20 godina u trećem kolu stigla je do važne pobjede, i to nad Bosnom i Hercegovinom (77:61).

Izabanici Damira Milačića tako su uoči posljednjeg kola i susreta s Belgijom ostali u igri za prolaz u sljedeću fazu natjecanja koja donosi i ostanak u diviziji A.

Protiv BiH Tomislav Gabrić je predvodio mlade Hrvate sa 29 poena i devet skokova, a Domagoj Bošnjak dodao je 17 poena. Buza i Polutak ubacili su po 19 koševa za BiH.

Poredak skupine A: Francuska (-1) 6 bodova, Belgija (-1) i BiH po 5, Hrvatska (-1) i Italija (-1) po 4 boda. 

>>I Jordan vidio bisere: U godištima između 1994. i 1997. imat ćemo pet NBA igrača!

Komentara 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
17:41 12.07.2015.

Komsije nisam znao da pratite ovo prvenstvo? Ili to samo kad pobjedite? Jedna od cetiri nije lose za vas ali adj sad svi navijajte za Srbe!

SW
swensson
14:54 20.07.2015.

Ne mogu vjerovati! Citav dan" listam" tisak i nikako da saznam rezultat sinocne finalne utakmice europskog prvenstva za mlade u basketu a mrzi me ici na srpske ili italijanske portale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije