Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Futsal: Francuska preokrenula i u furioznoj završnici svladala Hrvatsku

Pula: Kvalifikacije za 2024 FIFA Futsal World Championship, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Batelic /PIXSELL
1/3
06.10.2023.
u 01:00

Na ljestvici Francuska vodi sa 7 bodova, Hrvatska ima 6, Njemačka 3, a Slovačka jedan bod.  Hrvatska 10. listopada u Zagrebu dočekuje Francusku

Hrvatska futsal reprezentacija poražena je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Lavalu od Francuske 2-5 (0-1). Nakon uvjerljivih pobjeda nad Njemačkom i Slovačkom, Hrvatska je doživjela i prvi poraz u bodbi za prvo mjesto u skupini.

Francuzi su poveli preko Belhaja (12), no u drugom dijelu Hrvatska radi preokret pogocima Franca Jelovčića (23) i Antonia Sekulića (27).

VEZANI ČLANCI:

No, potom domaćini odigravaju furioznu završnicu. U 33. minuti Saadoui poravnava na 2-2, a dvije minute kasnije Mohammed dovodi Francuze u vodstvo 3-2, da bi Bendali u 36. minuti digao na 4-2. Konačnih 5-2 postavio je Mohammed (39). 

Na ljestvici Francuska vodi sa 7 bodova, Hrvatska ima 6, Njemačka 3, a Slovačka jedan bod.  Hrvatska 10. listopada u Zagrebu dočekuje Francusku.

VIDEO Trener Riječana Željko Sopić komentirao nadolazeći susret s Hajdukom: 'Utakmica kao i svaka druga. Iskreno, ne osjećamo pritisak'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije