Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOĐITE

Futsal Dinamo u spektaklu danas protiv Milana, evo gdje možete gledati

Futsal Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
07.09.2019.
u 12:30

Očekuje se puna Šalata i nekoliko tisuća navijača. Cijena ulaznice iznosi 35 kuna, a možete ju nabaviti u Ilici 37 (BBB Fan Shop), svim Vivas Barovima, Historyju i na Entrio.hr-u

Danas u Zagreb, na noge Futsal Dinamu, u sklopu tradicionalnog otvaranja sezone na Šalati, stiže talijanski Milano.

Bad Blue Boysi iz svih zagrebačkih naselja, ali i drugih gradova, cijeli su se tjedan pripremali za utakmicu. Grad je oblijepljen letcima najave, najprometnije ulice “ukrašene” su porukama poziva i čini se kako nas očekuje još jedan spektakl.

Tako je na nadvožnjaku u blizini Glavnog kolodvora osvanula poruka “Potrubi za spektakl na Šalati”, a oduševljeni građani podržali su ovakvu akciju.

Današnji program počinje od 17 sati. Prva je na rasporedu utakmica finala veteranskog dijela turnira (17 sati), nakon kojih slijedi finale žena (18 sati), seniorsko finale počinje u 19 sati, dok se glavna utakmica između Futsal Dinama i Milana igra od 21 sat.

Inače, ovo je šesto izdanje spektakla na Šalati, a u svakom od njih sudjelovao je i legenda Dinama Tomo Šokota.

- Ponosan sam da u subotu opet možemo prisustvovati jednom takvom događaju, koji je obilježio Dinamo, maksimirski i futsal Dinamo. Ovaj događaj povezao je mlade i stare generacije, i vratio to nešto što se izgubilo kroz ove godine. To je bio jedan pokret koji je sve preživio i lijepo da je doživio šesto izdanje – poručio je Šokota.

Očekuje se puna Šalata i nekoliko tisuća navijača. Cijena ulaznice iznosi 35 kuna, a možete ju nabaviti u Ilici 37 (BBB Fan Shop), svim Vivas Barovima, Historyju i na Entrio.hr-u.

Program na Šalati prenosit će se na Planet sportu 3

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar prahrvat
prahrvat
13:25 07.09.2019.

dosadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije