Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi

Futsal Dinamo srušio Nacional pogotkom pola minute prije kraja!

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/6
30.10.2017.
u 21:49

Nakon tri kola, Futsal Dinamo drži treće mjesto sa šest bodova, a aktualni prvak Nacional je pretposljednji s jednim bodom

U odgođenoj utakmici 2. kola 1.HMNL Futsal Dinamo je slavio na gostovanju kod aktualnog prvaka Nacionala s 4:3. Nacional je bolje otvorio utakmicu, poveo s 2:0, no Dinamo je preokrenuo na 3:2. Nacional je četiri minute prije kraja izjednačio, a Dinamo je do pobjede došao pogotkom Kristijana Grbeše iz slobodnog udarca pola minute prije kraja.

Domaćini su bolje ušli u susret i do 10. minute vodili su 2:0 pogocima Andre Gomesa i Matheusa Kogikomskog. No, Dinamo se u drugoj polovici prvog dijela konsolidirao i do odmora izjednačio pogocima Davora Kanjuha i Mihovila Prgometa.

Dinamo je u nastavak utakmice ušao bolje i preko Kristijana Grbeše poveo 3:2. Međutim, Nacional je ponovno preuzeo kontrolu i četiri minute prije kraja Kogikomski poentira za 3:3. Do kraja susreta igrala se odlična i izjednačena utakmica, a Dinamo je do zaslužene pobjede stigao 30 sekundi prije kraja, kada je Grbeša sjajno pogodio iz slobodnog udarca.

„Loše smo ušli u utakmicu, bio sam usporen kao i ostatak ekipe, ali kada smo uhvatili ritam, samo smo rasli. Kod 3:2 smo se malo uplašili pobjede, ali su nam oni svojim golom dali adrenalina, s našim navijačima. Preokrenuli smo rezultat zahvaljujući sjajnom Kristijanu Grbeši“, rekao je nakon utakmice Goran Škorić, vratara Futsal Dinama. 

Nakon tri kola, Futsal Dinamo drži treće mjesto sa šest bodova, a aktualni prvak Nacional je pretposljednji s jednim bodom. Dinamo sljedeću utakmicu igra u petak, u Domu sportova protiv Broda, a Nacional dočekuje Vrgorac.

Poredak: 1. Osijek 9, 2. Split Tommy 7, 3. Futsal Dinamo 6, 4. Novo Vrijeme 6, 5. Crnica i 6. Vrgorac po 4, 7. Alumnus, 8. Uspinjača, 9. Square i 10. Brod 035 po 3, 11. Nacional 1, 12. Albona Potpićan bez boda.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije