Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u srijedu

Futsal Dinamo: Možemo do pobjede! Nacional: Mi ćemo dominirati

Futsal Dinamo - Vrgorac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
29.03.2016.
u 13:58

– Utakmica protiv Nacionala pokazat će gdje smo u ovom trenutku. Naš osnovni cilj se zna, a to je plasman u doigravanje i zasad smo na pravom putu da to i ostvarimo – rekao je Matija Đulvat

U srijedu u 20.30 u dvorani II Doma sportova Futsal Dinamo će dočekati Nacional. Susret je to trećeplasirane momčadi i lidera prvenstva, a navijači očekuju spektakl na terenu. Ulaznice su u prodaji u KN navijača Dinama u Ilici, a domaćin očekuje punu dvoranu, baš kao što je bila i Kutija šibica na utakmici protiv Vrgorca kad su BBB-i proslavili 30. rođendan.

– Utakmica protiv Nacionala pokazat će gdje smo u ovom trenutku. Naš osnovni cilj se zna, a to je plasman u doigravanje i za sada smo na pravom putu da to i ostvarimo. Sigurno je da je momčad puno posloženija u odnosu na prvi dio sezone, a i rezultati to potvrđuju. Želimo nastaviti dominaciju na domaćem terenu pobjedom protiv Nacionala. Znamo da to neće biti lako, ali dojma sam da ćemo baš u srijedu pružiti dobru partiju i uz pomoć naše sjajne publike uspjeti doći do velike pobjede. S jedne strane mi je drago da se protivnik opterećuje našom igrom, jer to znači da nas respektira i da je svjestan protiv kakvog kluba igra, dok s druge strane to znači da su sigurno jako koncentrirani i motivirani za utakmicu. Mi moramo isključivo gledati sebe i svoju igru jer mislim da je sve na nama: Ako budemo hrabri, odlučni i koncentrirani u obrani, ostvarit ćemo novu pobjedu. Cjelokupna futsal javnost priča samo o dva kandidata za naslov (Nacional i Split, nap.a), Dinamo želi pokazati da se može ugurati u borbu za naslov, a nema bolje prilike od utakmice u srijedu da se to pokaže, rekao je Matija Đulvat, čelnik i kapetan Futsal Dinama za klupsku stranicu.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Nacional je bez obzira na ''vrući'' teren favorit u ovom dvoboju, lider prvenstva nakon 16 kola ima samo jedan poraz, od Uspinjače, a u svim ostalim utakmicama je slavio. Uz to, u prvom dijelu prvenstva Nacional je kod kuće pobijedio Dinamo 4:0, a i jedina je momčad koja je uspjela pobijediti Dinamo u gostima otkako su BBB-i preuzeli taj klub (prošle sezone u Kupu).

– Siguran sam kako će skorašnji derbi protiv Dinama pripadati kategoriji sjajnih utakmica. Mišljenja sam kako će Dinamo u početnim minutama dvoboja jurnuti prema našim vratima kako bi nas šokirao, no vjerujem da će ostatak vremena proteći u našoj dominaciji. Mislim kako je Dinamova najveća snaga ta koju prima od svojih navijača. Istaknuo bih Davora Kanjuha (bivši Nacionalov igrač, nap.a.) jer mi je drago da u tekućoj sezoni na redovitoj bazi pruža dojmljive igre, a također bih napomenuo kako upravo on može mnogo toga napraviti u utakmici protiv Nacionala, najavio je ovaj susret igrač Nacionala Kristijan Grbeša za klupsku stranicu.

Svi zainteresirani za dobar nogomet još uvijek mogu kupiti ulaznicu jer nisu sve rasprodane, ali očekuje se da bi se to moglo dogoditi do početka susreta.

>>Nacional uoči gostovanja kod Dinama: Nadamo se da neće opet pružiti anti-futsal propagandu

Komentara 4

TO
Toma2
14:05 29.03.2016.

Kako god bilo bit će pravi užitak za gledanje

FI
Fisherman
14:22 29.03.2016.

Jel ti Delac imas o bilo cemu pisati osim o onom o cemu se najmanje razumijes? Pa di ce okorjeli ajdukovac pisat o dinamu bio on mali ili veliki .Ajde postedi nas tih svojih gluposti i odi radi u slobodnu ...

MO
mjera_opreza
14:23 29.03.2016.

više ljudi kupi ulaznice za futsal, nego za gnk. tamo ih moraju djelit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije