Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva u 2016.

Futsal Dinamo dočekuje Square u osmini finala kupa

Nacional - Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
15.02.2016.
u 12:52

Dinamov kadar doživio je tek kozmetičke promjene u odnosu na jesenski dio sezone, a informacije iz kluba govore kako će trener Mićo Martić na raspolaganju imati kompletnu momčad.

Nakon puna dva mjeseca bez utakmica domaćeg futsala, u srijedu Futsal Dinamo odigrat će prvu utakmicu osmine finala Hrvatskoga kupa protiv dubrovačkog Squarea. Utakmica je na rasporedu u 19.30 u ŠD Sutinska vrela i bit će to prva domaća utakmica Dinama u 2016. godini.

Neće to biti prvi međusobni susret ove dvije momčadi u tekućoj sezoni. Prvenstveni dvoboj u kojem je Dinamo u sklopu 7. kola dočekao Dubrovčane završio je pobjedom domaćina 4:1. Iako rezultat možda sugerira rutinsku pobjedu, Dinamo se itekako pomučio protiv raspoloženog Squarea. Utakmicu su uspjeli prelomiti tek u samoj završnici kada je Davor Kanjuh s dva pogotka donio vrlo važna tri boda protiv izravnog konkurenta za play off. Osim Kanjuha, najzaslužniji za tu pobjedu bili su navijači na tribinama koji su u trenutcima kada je Square opasno prijetio, dali dodatan impuls svojim ljubimcima te ih potaknuli da posljednjih desetak minuta utakmice odigraju kao u transu.

Upravo zbog toga, iz Dinamovog tabora naglašavaju koliko će podrška navijača biti važna i u ovom kup susretu. Cilj je ostvariti što pozitivniji rezultat uoči uzvrata u Dubrovniku, a to će biti puno lakše ostvariti uz gromoglasnu podršku s tribina. Iako respekta prema gostima ne manjka, cilj je jasan - prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Dinamov kadar doživio je tek kozmetičke promjene u odnosu na jesenski dio sezone, a informacije iz kluba govore kako će trener Mićo Martić na raspolaganju imati kompletnu momčad.

„Square je za mene jedan od najboljih momčadi našeg prvenstva i očekujem iznimno neizvjesnu utakmicu. Naš je cilj ostvariti što bolji rezultat uoči uzvrata u Dubrovniku gdje niti jednoj momčadi nije lako igrati, i u konačnici ostvariti plasman u završnicu Kupa.“, najavio je utakmicu mladi Matej Horvat, jedini igrač Futsal Dinama koji je nastupio na netom završenom Europskom prvenstvu u Beogradu.

Horvat je igrač kojeg ispunjene tribine posebno inspiriraju, što je pokazao na utakmici protiv Solina kada je njegov pogodak postao hit na društvenim mrežama

„Nadam se da će nas navijači i u nastavku sezone pratiti kao i do sad, i da ćemo već od srijede zajedno krenuti u nove pobjede.“

Ulaznice za utakmicu prodaju se po cijeni od 25 kuna u KND BBB (Ilica 37).

>>Futsal Dinamo i Našice igraju za Marijana Šimića

Komentara 5

FI
Fisherman
14:33 15.02.2016.

Uprava srpska,trener srbin...pola igraca srbi....da nepovjerujes i jos sebe zovu dinamo. Uvreda za svakog postenog purgera

TO
Toma2
18:16 15.02.2016.

Konačno! Ajmo Dinamo!

Avatar Bekrija
Bekrija
16:07 15.02.2016.

Ponos Zagreba, uskoro bi i Dinamo mogao postati onaj stari. Dolazi vrijeme promjene tik, tak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije