Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE ZA MEČ
Povratak na članak

Fury žestoko izvrijeđao prvaka: 'Ružni seronjo, ako izdržiš tri runde, obećajem...'

Treba se nadati da će timovi ova dva boksača uskoro napokon sve posložiti, nakon čega bi trebali biti poznati apsolutno svi podaci, uključujući onaj svima nama zapravo najvažniji, datum prve borbe.

Komentari 2

BR
Breoxs
23:52 29.04.2021.

AJ i njegov tim znaju da TF ima velike psihičke oscilacije i zato odugovlače! Mislim da je TF bolji, kompletniji boksač, no ne znam koliko je TF sposoban u kontinuitetu trpjeti i sportski živjeti! Dali TF može dugo bez alkohola i nesportskog života? A ovaj AJ može naporno trenirati, lud je ako dobro ne trenira! TF je lud ako se ne opusti u hrani i piću!

VL
DV
dvojnica
09:52 30.04.2021.

Fury ako je u formi tj. nema 200 kg i psihicki je zdrav je -nepobjediv je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.