Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA
Povratak na članak

Frka s razigravačima: Stigao i mladi Uljarević

Prilično je jasno da se izbornik u trećoj i četvrtoj utakmici kvalifikacija neće moći osloniti ni na jednog od tri predviđena razigravača.

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
09:49 23.02.2018.

da se ja pitam pozvao bi Jakova Vladovića..

VL
Avatar comandante
comandante
06:41 23.02.2018.

ja razumijem da Skelin nema blage veze jer je tu postavljen dekretom, da Joke Vranković ni kao igrač nije bio pametan ali ne pozvati Uljarevića odmah je vrhunac gluposti!!! Igra sjajnu sezonu, mi razigravača nemamo od 1947 a oni razmišljaju dali pozvati momka koji konačno liči na razigravača i ima 18 god!!! pa dajte ostavke kolektivno svi molim vas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.