Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derbi rija

Fred potopio Flamengo, a Eduardu trebale četiri minute za novi pogodak

Eduardo
Foto: Youtube Screenshot
01.06.2015.
u 09:32

Flamengo je pobijeđen u 4. kolu Serie A u velikom derbiju Rio de Janeira protiv Fluminensea (3:2).

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je novi pogodak za Flamengo u brazilskom prvenstvu. Njegov klub pobijeđen je u 4. kolu Serie A u velikom derbiju Rio de Janeira protiv Fluminensea (3:2). Igralo se pred više od 40 tisuća gledatelja na Maracani.

Dudu je ušao u igru u 82. minuti, a već u 86. pogotkom je postavio konačan rezultat. Pogodio je udarcem glavom nakon odličnog ubacivanja Armera. Dobio je i žuti karton.

Fluminenseov junak bio je dvostruki strijelac Fred, napadač dobro poznat našoj reprezentaciji s posljednjeg Svjetskog prvenstva kad je iznudio dvojbeni jedanaesterac. Gosti su od 50. minute igrali s igračem manje, a u 90. je isključen i Eduardov suigrač Hector Canteros.

Inače, bio je ovo debi Cristovaoa Borgesa, novog trenera Flamenga koji je prije toga vodio upravo Fluminense. No, i on se odlučio za početni sastav bez Eduarda kao što je običavao njegov prethodnik Luxemburgo.

Flamengo je nakon četiri kola 18. sa samo jednim bodom, Fluminense je deveti (7 bodova), a vodeći je Atletico (PR) sa 9 bodova.

>>Eduardo može odahnuti, Flamengo otpustio trenera koji ga je držao na klupi

 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:11 01.06.2015.

i ne valja kovacu?eduardo legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije