Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA VATRENIH

Francuzi tvrde: Ključ hrvatskog uspjeha je – Marcelo Brozović!

Rakitić Modrić Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.07.2018.
u 00:30

Francuzi za Modrića kažu da je puno bolji na poziciji prednjeg veznog.

Francuski L’Equipe napravio je detaljnu analizu kockastih. Snagu vatrenih vide u Modriću i Rakitiću, a ključ za dobru igru hrvatskog veznog para predstavlja Marcelo Brozović

Francuzi za Modrića kažu da je puno bolji na poziciji prednjeg veznog.

“Da bi hrvatski zvjezdani par orkestrirao igrom vatrenih, brine se upravo Brozović. Veznjak Intera igra ključnu ulogu prvo u fazi posjeda lopte, kada omogućuje Modriću i Rakitiću da izađu više naprijed, a to daje prednost momčadi kada kreće u kontranapad ili kada pokušava spriječiti suparnikov napad”, napisao je L’Equipe.

>> Pogledajte Večernji pressing s Lovrom Kalinićem i Ognjenom Vukojevićem

Komentara 11

DH
dalibor.hren
05:21 15.07.2018.

Nek Franceki analiziraju sebe!

SI
sikira
21:01 15.07.2018.

a vas sudac

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:23 15.07.2018.

Francuzi tvrde: Ključ hrvatskog uspjeha u nogometu je – Marcelo Brozovič a ključ prijateljstva i bratstva i jedinstva na haškom robijaškom putu za srbijanskog nevinog viteza Šljivancanina je bio - nevini vitez intimus Ante Gotovina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije