Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SLAVILI

Francuzi se hvale: Postali smo službeni krvnici Hrvatske, prekrasna navika

Francuska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.10.2020.
u 08:39

– Prekrasna navika: Francuska slavila u Hrvatskoj zahvaljujući Griezmannu i Mbappéu. Les Blues postali službeni krvnici Hrvatske.

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je još jedan poraz od Francuske, ovaj put 1:2 u Ligi nacija. Evo kako su novi trijumf pijetlova popratili tamošnji mediji.

– Griezmann-Mbappé-Lloris, Francuska vam duguje zahvalnost – piše Le Figaro. Slično razmišljaju i u Le Parisienu:

– Mbappé i Griezmann omogućili Francuskoj pobjedu. Na zagrebačkim tribinama vidio se žar koji smo gotovo zaboravili. Gotovo 7000 gledatelja žustro je guralo hrvatsku momčad.

Football.fr piše sljedeće:

– Prekrasna navika: Francuska slavila u Hrvatskoj zahvaljujući Griezmannu i Mbappéu. Les Blues postali službeni krvnici Hrvatske.

Najugledniji sportski dnevni list na svijetu, pariški L’Équipe, ocijenio je i igrače na utakmici. Igračima i trenerima daje ocjene od 1 do 10 i Hrvati ih nisu impresionirali jer prolaznu ocjenu dobili su samo Luka Modrić i Mateo Kovačić (6) te Nikola Vlašić (7). Hrvatski izbornik Zlatko Dalić dobio je peticu. Prosječna ocjena Hrvatske je 4,8, a Francuske 5,9. 

Komentara 5

Avatar pinta162
pinta162
16:09 16.10.2020.

Naići će te vi....

DA
darkokrei
09:23 16.10.2020.

Teski kompleksi prema Francuzima u svim sportovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije