Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODBADANJA I UVREDE

Francuzi optužuju Olića za lošu frizuru i višak energije

Ivica Olić
AFP, Reuters
29.04.2010.
u 23:09

Jean-Michel Aulas nije mogao sportski otrpjeti poraz svoje momčadi u polufinalu Lige prvaka od Bayerna (3-0), pa je trostrukog strijelca Ivicu Olića, onako usput, okrivio za doping.

- Bravo za Olića, tog nadčovjeka, koji trči brže i više od bilo koga drugog na planetu. Mora da je poduzeo sve što je mogao da bi odigrao briljantnu utakmicu i praktički nas sam pobijedio - kazao je Aulas.

Predsjednik sedmerostrukoga francuskog prvaka poznat je kao kontroverzni čovjek, koji govori puno, ponekad čak i previše.

Francuski su mediji (francuski Goal.com i Sofoot.fr) prenijeli vijest zaključivši da Aulas zbog poraza nije mogao suspregnuti svoju zločestoću. Ne naročito dobri bili su i na So Footu napisavši:

"Olić je čovjek koji ima čudno tijelo, frizuru iz prošlog stoljeća, ali statistički drma Ligom prvaka!"

Goal.com.fr podsjeća da je Olić imao sumnjivi dopinški slučaj tijekom portugalskog Eura 2004. godine.

Nije, međutim, navedeno da hrvatski nogometaš, koji je pozitivan na nedopuštenu supstancu metilpresnisolon ispao tijekom druge utakmice u skupini protiv Francuske (2-2), uopće nije kažnjen, jer je proglašen nevinim.

Pogriješili su u ondašnjemu liječničkom stožeru reprezentacije davši mu sredstvo protiv bolova nakon što je zaradio napuknuće rebra u prijateljskom ogledu s Danskom neposredno pred početak Eura. U njemu se nalazila sporna supstanca. HNS je tada prošao s novčanom kaznom od 6.600 eura.

Komentara 23

DU
Deleted user
00:35 30.04.2010.

To je tvoj Hrvat... samo umislio da je Srbin.. ja sam glasao za svog Jovu Josipovica!

DU
Deleted user
23:19 29.04.2010.

a ko je optuzio olica za doping u ovoj prici? optuzise ga samo da je ruzan !

MA
Matan11
00:22 30.04.2010.

Koja si ti debilcina Daleko....Jesi sretan kad tako nesto napises? Olic igra finale Lige prvaka dok ce ga tvoj Nemanja gledati preko malih ekrana. Ajde, mozda zaigra Dejo Stankovic ako mu Mourinho udijeli koju minuticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije