Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Bali

Francuskinje Bartoli i Rezai u finalu

Marion Bartoli
AFP
07.11.2009.
u 11:38

Francuske tenisačice Marion Bartoli i Aravane Rezai izborile su plasman u finale Tournament of Championsa u Baliju, posljednjeg turnira ove godine u kalendaru WTA Toura.

Nagradni fond ovog turnira, koji se održava po prvi puta u ovakvom formatu, je 600.000 dolara, a nastupilo je 12 igračica koje su se natjecale u četiri skupine.

Pravo nastupa imale su samo igračice koje su osvojile barem jedan od International Series turnira. Radi se o seriji koja pokriva 30 turnira diljem svijeta, a koji su se održavali uz nagradni fond od 220.000 dolara na svakom turniru.

Uz 10 igračica koje su skupile najviše bodova na tim turnirima, nastupile su i dvije tenisačice s pozivnicama, a jedna od njih, 39-godišnja Japanka Kimiko Date Krumm, najstarija igračica na WTA Touru, dogurala je do polufinala. No, tu je bio i njezin kraj puta. U polufinalu ju je svladala prva nositeljica i 12. igračica svijeta, Francuskinja Marion Bartoli 6:1, 6:3 nakon jednog sata i 25 minuta igre.

U drugom polufinalu je Aravane Rezai svladala Španjolku Mariu Jose Martinez Sanchez 6:2, 6:3 nakon samo 64 minute igre. Rezai je u cijelom meču na servisu izgubila tek sedam poena.

WTA Bali, polufinale:

Bartoli (1) - Date Krumm 6:1, 6:3

Rezai - Sanchez Martinez  6:2, 6:3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije