Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRODAJA NA MAKSIMIRU?

Francuski prvoligaš želi Dinamovog napadača: Pitanje je hoće li ga plavi pustiti

Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
27.01.2022.
u 14:55

Francuzi vide u napadaču Dinama čovjeka koji će ih zadržati svojim golovima u prvoligaškom društvu i kako piše Le10 Sport, uprava Clermonta je ušla u pregovore s Dinamom

U jeku rasprave o tome hoće li Mislav Oršić napustiti Maksimir i otići u engleski Burnley, novi francuski prvoligaš Clermont navondo je bacio oko na još jednog Dinamovog napadača.

Prema pisanju Le10 Sporta Frnacuzi su odlučili dovesti srpskog napadača koji bi im trebao biti idealna zamjena za Mohameda Baya, čiji je prelazak u West Ham sve izgledniji. Andrić je u21 utakmici zabio osam golova.

16.10.2021., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo.Komnen Andric, Mislav Orsic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Momčad Pascala Gastiena ima četvrti najslabiji napad lige i u 22 odigrana kola su zabili tek 22 gola, a Dinamov bi ih napadač trebao zadržati u elitnom razrede.

Podsjetimo, Dinamo je 2019. za Andrića Interu iz Zaprešića platio milijun eura, a njegovim odlaskom sigurno žele zaraditi dodatno nakon dobrih partija u plavom dresu.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arbun
15:26 27.01.2022.

dinamo Andrića ne bi smio prodavati, pogotovo na ispod 6-7 milijuna eura, jer ako ode i oršić, Dinamo ne smije ostati samo na često ozlijeđenom petkoviću i povremeno ozlijeđenom juriću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije