Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILJENIK NAVIJAČA

FOTO Boysi pokrenuli akciju za Oršićev ostanak: Osvanuo transparent pred njegovom kućom

26.01.2022.
u 22:39

Je li ova poruka stigla prekasno, ostaje vidjeti. Za radost Dinamovih navijača i sigurniji put do obrane titule, nadamo se da nije

Noć je prekrasna, na nebu zvijezde sijaju, osmjesi tvoji prijaju svakom od nas, pjeva Daleka obala u svome hitu, a emotivne stihove iskoristili su i Bad Blue Boysi da poruče svome miljeniku Mislavu Oršiću što misle o njegovom mogućem odlasku u Burnley.

Pred njegovom kućom u Stenjevcu pojavio se transparent na kojemu stoji:

"Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama! Orša, ostani!" 

Poruka je to koja odgovara na medijske napise, osobito one engleskih medija, koji govore da Mislava samo potpis dijeli od ugovora s premierligaškim klubom. Momčad s Otoka navodno nudi 8 i pol milijuna eura, ali pitanje je želi li Mislav ići u momčad koja se bori za  ostanak u ligi.

23.01.2022., Zagreb - Stadion u Maksimiru, prijateljska utakmica, GNK Dinamo - SK Sturm Graz. Mislav Orsic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Burnley je zadnji u elitnom razredu otočkog nogometa pa nije niti čudno da što prije žele završiti transfer koji bi im donio igrača koji može biti njihov spasitelj ove sezone. Oršića se ranije povezivalo i s Arsenalom, ali i nekim talijanskim klubovima, no zagrebački je klub do sada sve redom odbijao. Pred početak priprema, Željko Kopić je najavio: generalni stav kluba je da se naši igrači ne prodaju, osobito nositelji igre. Burnley nije na zavidnoj poziciji u Premiershipu. Posljednji su, četiri boda ga dijele od područja sigurnosti, a Oršić bi im zasigurno bio pojačanje koje trebaju, no Orša je i karika koja je Dinamo često vodila do erupcije oduševljenja svojim golovima i potezima u ključnim susretima.

Je li ova poruka stigla prekasno, ostaje vidjeti. Za radost Dinamovih navijača i sigurniji put do obrane titule, nadamo se da nije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar toxic alien
toxic alien
23:45 26.01.2022.

Sad znamo sto Englezi nude Dinamu, ali ne znamo sto nude Orsicu? I Orsic mora znati da bi u Burnleyu igrao pod ogromnim pritiskom jer oni ocekuju od njega da ih spasi od ispadanja u nizi rang natjecanja. A kako stvari sada stoje, sljedece sezone bi mogao igrati u engleskom Championshipu! A sa Dinamom najvjerojatnije u Europi! Novac je vazan u zivotu, ali ipak nije najvazniji, i pitanje je koliko mu Englezi nude. Ja mislim da Orsic svoju egzistenciju moze osigurati i u Dinamu i najpametnije i najbolje i za njega i za Dinamo bi bilo da ostane ako vec nema nekih boljih ponuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije