Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOVISNOST KATALONIJE

Francuski premijer pozvao Barcelonu u francusku ligu: Ako može Monaco...

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.10.2015.
u 13:37

'Monaco igra u francuskoj ligi, pa ne vidim zašto ne bi mogla Barcelona.'

Ako Katalonija izabere nezavisnost, Barcelona neće moći igrati u španjolskoj ligi, jasno je poručio predsjednik španjolske lige Javier Tebas.

Sve glasnije priče o nezavisnosti Katalonije sigurno će utjecati i na sportske kolektive iz te regije. Rješenje je možda ponudio francuski premijer Manuel Valls.

- Monaco igra u francuskoj ligi, pa ne vidim zašto ne bi mogla Barcelona. Veliki sam nogometni zaljubljenik, navijač Barcelone - rekao je Valls pa dodao:

- Nogomet mi je u krvi. Francuzi znaju to i često me zbog toga zaustavljaju na ulici.

>> Kad bi se Katalonija odvojila od Španjolske bile bi to dvije jake reprezentacije

Komentara 1

KA
kakogod
13:57 28.10.2015.

neće nigdje ni ako se odcijepe... primera (liga bbva) je prevelik biznis, a biznis je iznad nacija, država i odcjepljenja. p.s. zašto se dasovićeve neistine ne smiju komentirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije