Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNA TEMA

Francuzi prosvjeduju zbog dolaska Lovrena: 'Ovaj igrač protivi se vrijednostima kluba'

Olympique Lyonnais
10.01.2023.
u 18:42

Politička stranka izrazila je negodovanje zbog potpisa Dejana Lovren za Lyon

Dejan Lovren prouzročio je puno kontroverzi prilikom potpisa za francuskog velikana Lyon, sada se našao na meti francuske komunističke partije koja se protivi njegovom dolasku.  Kako pišu lokalni mediji u Lyonu, prosvjedno pismo predsjedniku kluba Jean Michel Aulasu, poslao je Augustin Pesche, tajnik ogranka Komunističke partije u Lyonu te predsjednik tamošnjeg Ureda sportova. 

- Kad je kub poželio dobrodošlicu Dejanu Lovrenu, počeo je sudjelovati u trivijalizaciji ekstremnih desničarskih ideja i govora mržnje. Dovođenje ovog igrača protivi se vrijednostima kluba i ggrada Lyona jer je upravo Olympique Lyon simbol našeg identiteta - stoji u pismu protiv Lovrena. 

 

 

Francuski mediji oštro su osudili Lovrenovo pjevanje Čavoglava od Marka Perkovića Thompsona, već danima je hrvatski stoper u središtu društvenih i političkih tema. 

Ključne riječi

Komentara 98

ČE
četvrti
20:23 10.01.2023.

Ako je protiv vas Komunistička partija onda je to nepobitan dokaz da je ono što radite potpuno ispravno!

Avatar Dars
Dars
19:57 10.01.2023.

Kao prvo komunistička stranka ne bi smjela niti postojati kao što ne postoji niti nacistička.

Avatar whitesox
whitesox
19:55 10.01.2023.

ruje i serbalji glavni bukači!pusti vodu za njima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije