Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON MJESEC DANA

Francesco Totti vraća se protiv Intera

Francesco Totti
AFP
16.03.2010.
u 12:19

Posljednji ogled koji je za Romu odigrao kapetan momčadi Francesco Totti bilo je devedeset minuta protiv Palerma 13. veljače ove godine.

Nešto prije te utakmice već su se pojavili stari Tottijevi problemi s koljenom, zbog čega je propustio idućih šest utakmica. Pobjeda protiv Palerma (4-1) bila je posljednja u velikom pobjedničkom nizu Rome, a bez Tottija je Ranierijev sastav upisao dva poraza (oba protiv Panathinaikosa u Europskoj ligi), tri remija i samo jednu minimalnu pobjedu (protiv Catanije 1-0).

Tottija u sastavu sigurno neće biti ni u dvije iduće utakmice, protiv Udinesea i Bologne, ali je iz kluba najavljeno da se vraća u pravi trenutak, prije rimske utakmice 28. ožujka protiv Intera.

Unatoč lošijim igrama u posljednje vrijeme Roma još uvijek konkurira za naslov prvaka. Imaju 53 boda na trećem mjestu, odnosno šest manje od vodećeg Intera i pet manje od drugog Milana.

Iz kluba su izvijestili kako je Totti započeo s laganim trčanjem te radom u fitnessu i očekuju njegov skori povratak u pravu fizičku formu.



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije