Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općinski sud

Fran Jović odustao od tužbe protiv Igora Tudora

06.02.2020.
u 19:24

Odvjetnik Igora Tudora Saša Pavličić Bekić kazao je da je do preokreta vjerojatno došlo jer je suprotna strana shvatila da nije u pravu

Trener Hajduka Igor Tudor došao je na Općinski sud u Zagrebu kako bi se očitovao o tužbi nogometnog suca Frana Jovića za povredu časti i ugleda zbog izjave kako će, u slučaju neizvjesne završnice, prvak biti Dinamo “jer tu su raznorazni Matoci, Jovići, Conjari”.

No cijeli je postupak prekinut. Naime, Jović je od tužbe odustao nakon nagodbe s Tudorom.

1/5

Podsjetimo, prošle je godine Županijski sud u Zagrebu pravomoćno oslobodio Tudora krivnje za klevetu za koju su ga tužili Jović i Dalibor Conjar.

Jović je pokušao s novom tužbom na Općinskom sudu, ali je od nje sada odustao.

Odvjetnik Igora Tudora Saša Pavličić Bekić kazao je da je do preokreta vjerojatno došlo jer je suprotna strana shvatila da nije u pravu.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li do kraja prvenstva Jović suditi Hajduku. Logično bi bilo da ne sudi, jer bio bi to ipak sukob interesa. Jer, kako suditi čovjeku kojeg si prije toga tužio, i izgubio spor.

>> Pogledajte kako je nastala hajdučka milenijska fotografija

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
20:48 07.02.2020.

A svatio čovjek - Jović u kojoj i kakvoj državi živi.

Avatar doog_kool
doog_kool
07:36 07.02.2020.

Ni da sami sebi sude nebi bili prvi ove sezone,tako da uopce nije bitno!!

WT
Wtf
19:38 06.02.2020.

Hajduk ovo ljeto kupi za ozbiljan novac 1 200 000 eura dva naša talentirana lijeva beka, potencijalni budući veći transferi, onda dođe ovaj i uvede sustav koji malo tko više igra 3-5-2, i bočnog mu igra vezni i usput posjedne najvećeg potencijala za ozbiljan transfer Nejašmića na klupu. Pa guraj ih još pola godine, i napravi lijep transfer. A da ne pričamo da već deset godina stopere nam igraju sa strane ala Bilyi, Svatok, a talentirani Vušković na klupi, a Šutala nisu ni notirali. Strategija i vizija nula u klubu. Dinamo gura onog prosječnog Perića i prodati će ga za bar 5 milijuna, a mi talentiranog Vuškovića ni za 200 000 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije