Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapa dolje

Prizor koji je sve dirnuo: Mladi nogometaš klonuo od umora nakon borbe s požarima

Ali Sarajlić
Foto: https://www.facebook.com/FKKlis
1/4
14.04.2020.
u 22:50

Predivni gradić na Neretvi borio se sa velikim brojem zaraženih, zdravstvene ustanove u tom gradu nisu bile spremne za takav scenarij, a onda su stigli i požari.

Ali Sarajlić, 15-godišnji član kadetske ekipe FK Klis Buturović - Polje, postao je jedan od simbola borbe protiv požara koji su zadnjih dana harali dolinom Neretvice.

Njegove fotografije upravo kruže društvenim mrežama, a svakako je najdojmljivija ona na kojoj ga možemo vidjeti kako na tlu spava od iscrpljenosti.

- Konjic je jedan od gradova koje je koronavirus pogodio najžešće. Predivni gradić na Neretvi borio se sa velikim brojem zaraženih, zdravstvene ustanove u tom gradu nisu bile spremne za takav scenarij, a onda su stigli i požari. Vatra je nemilosrdno harala okolnim mjestima - piše list Oslobođenje, koji navodi u nastavku da je Sarajlić u borbu s požarom krenuo uz oca i susjede.

List u nastavku ističe da su se pet dana borili na prostorima gdje vatrogasna kola nisu mogla doći, sve dok nije počela padati kiša koja je pomogla. 

- Klub zahvaljuje Aliju i svim dobrovoljcima koji su sudjelovali u višednevnim akcijama gašenja požara i spasili imovinu ljudi te hektare šumskog bogatstva - objavio je FK Klis na svojim stranicama odakle je i fotografija.

Komentara 3

BE
Beskucnik
01:04 15.04.2020.

Prvo su zajedno sa mudzahedinima ocistili Konjic Jablanicu i okolicu od Srba i Hrvata ,popis stanovnistva to jasno pokazuje ,a onda su trazili od Hrvatske kanader

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije