Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odao se teoriji zavjere

Nekadašnji broj jedan tvrdi: Ne vjerujte im, sve je ovo laž osmišljena kako bi vas čipirali!

Marat Safin
Foto: Reuters/Pixsell
14.04.2020.
u 19:15

- Bill Gates je još 2015. nagovijestio da ćemo imati pandemiju, da će nam sljedeći neprijatelj biti virus, a ne nekakav nuklerani sukob - kazao je Safin

Otkako se svijet bori s pandemijom uzrokovanoj koronavirusom, a život se načelno sveo na sjedenje u karanteni jednom dok nevolja ne prođe, raznorazni teoretičari zavjera dočekali su svojih pet minuta i preplavili društvene mreže tumačenjima što se oko nas zapravo zbiva.

Urotama nisu iznenadili, zapravo su samo prepakirali one jedne te iste koje slušamo godinama, te su i ovu prigodu iskoristili kako bi svijetu pojasnili da je sve ovo zavjera kojoj je cilj u ime nekakvih tajnih mračnih vlada kontroliranje čovječanstva pomoću čipiranja.

Ukratko prepričano, dio njih tvrdi da je koronavirus izmišljen kako bi nas zaključali u domove dok postavljaju 5G mreže, a potom nas čipirali preko cjepiva i kontrolirali uz spomenutu mrežu, daleko jaču od dosadašnjih.

Nažalost, sijanju takve panike bez ikakvih konkretnih dokaza se sada pridružio i Marat Safin, nekadašnji najbolji tenisač svijeta, koji se po svršetku karijere odmetnuo u politiku:

Bill Gates je još 2015. nagovijestio da ćemo imati pandemiju, da će nam sljedeći neprijatelj biti virus, a ne nekakav nuklearni sukob. Na Ekonomskom forumu u Davosu tako su razvijali simulacije kako bi se dobro pripremili za sve ovo. Ne vjerujem da je Gates ispao baš tako dobar prognozer, mislim da je točno znao što se sprema - započeo je Safin i nastavio:

- Po mom mišljenju, sve to što vidimo u medijima je laž, svi ti izvještaji o virusu, njegovu podrijetlu i širenju. Ali ljudi vjeruju u teror koji nam prikazuju na televizorima. Neće doći ni do kakvog istrebljenja, kraja civilizacije, uskoro ćemo hodati svijetom s čipovima u našim tijelima. 

Sve su to organizirale vlade u sjeni za koje većina niti ne zna da postoje. Mi znamo za klanove Rothschild, Rockefeller, ali netko stoji i iza njih.

Svjetski moćnici žele dominirati ekonomijom i mogu to izvesti na jednostavan način - kazao je osvajač US Opena iz 2000. te Australian Opena iz 2005. godine.

Bilo kakav dokaz da bi čovječanstvo trebalo zbog toga biti zabrinuto, kao što smo već istaknuli, Safin očekivano nije priložio.

Komentara 26

TK
Ten-kre
20:08 14.04.2020.

Ma dajte dosta više sa čipiranjem. Koliko vam već podataka uzimaju a dajemo ih bez razmišljanja. Facebook, gmail, google račun. Polako su uveli obavezan telefonski broj, bez njega više ne možeš ništa a oni preko njega s imenom i prezimenom mogu svašta. Za oporavak računa traže sliku, kopiju osobne ili putovnice. HALO. Pa niste iznad zakona. Nedam.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:13 14.04.2020.

Citat iz članka:"Nažalost, sijanju takve panike bez ikakvih konkretnih dokaza se sada pridružio i Marat Safin, nekadašnji najbolji tenisač svijeta, koji se po svršetku karijere odmetnuo u politiku". Nije mi jasno zašto se u ovom članku VL za mišljenje Safina kaže: "nažalost"? I na koncu, što znači podla tvrdnja da se Safin "odmetnuo u politiku"?

HA
Hanok
19:45 14.04.2020.

Istina je negdje u sredini kao uvijek. Virus je stvaran, hajka oko nje je pretjerana...na kraju neče biti nikakvo čipiranje, ali bit če puno podataka kako je svijet funkcionirao u ovom razdoblju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije