Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GADNA OZLJEDA

FOTO Zvijezda Reala unakažena na utakmici u Varšavi! Evo kako izgleda nakon 20 šavova

Champions League - Group F - Shakhtar Donetsk v Real Madrid
KACPER PEMPEL/REUTERS
12.10.2022.
u 20:17

Ružno je to izgledalo, Rudiger je krvario i takav izašao s terena, ali svoju je misiju ispunio - momčadi je pogotkom osigurao bod.

Real se sinoć u Varšavi izvukao od poraza u posljednjim sekundama utakmice, Igor Jovićević i Šahtar bili su blizu senzacije, no Antonio Rudiger donio je bod kraljevima (1:1).

Međutim, njemački stoper je usput zaradio gadnu ozljedu i 20 šavova jer je dobio vrlo neugodan udarac u glavom od golmana Šahtara, mladog Trubina. Nijemac je nakon toga ostao ležati na travnjaku obliven krvlju, izašao je s terena, a fotografije nisu nimalo obećavale, svi u Realu bili su zabrinuti. 

http://

Rudiger je zaradio 20 šavova na licu, posjekotina je sanirana, a zvijezda Reala je na društvenim mrežama poručila: 'Živi smo' i 'Što te ne ubije, to te ojača'.rea

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

PG
Paulie_Gualtieri
23:53 12.10.2022.

Ajde Rudi, ne brini, njemačka je to tvrda glava.

DU
Deleted user
21:16 12.10.2022.

Kojeg Reala?

PO
pocrn
23:12 12.10.2022.

real kao i obicno ; nikakva igra , smaranje gledateljstva zbrka zbrda zdola kad je ušao Modrić bilo je zdola zbrda igra bez glave bez repa. slučajna dodavanja traljavi udarci,…jadno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije